0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O nasıl oluyor yahu SS isterim yaparken Ben yabancıların yalancısıyım , aratmak lazım. Transmission oil headlight falan diye
Al bebeğim DEvelerden fırsat bulursan buna bir bak https://www.youtube.com/watch?v=9uMKFxLE_K4
Ben yaptım Talat, fazla uzun sürmedi ama maşallah alt taraf baya toz olmuş,bagaj halısını ve kenarda ki halıları çekmişken iyi bir temizlik yaptım. Bu arada dirençleri koyacak yer çok. Ben bu kenar halılarını tutturan plastik çivilerin gelmediği diğer kulakların altına sıkıştırdım. Normal orjinal geri vites ampülüne led kırmızı ampül almıştım flaşör etkisi yapacaktım ikaz olsun diye ama soket düşündüğüm gibi çıkmadı. Şimdilik sadece yanıyor, yanıp yanıp sönmüyor geri vitese takınca. İleride belki canım sıkılırsa uğraşacak bir şey olsun diye yaparım.
Bizim arabalar gelişime açık tam KKY DIY arabası elektriği alması ampülü değiştirmesi sıkıntı yapmıyor maşallah ama ön ampül değişimleri facia Bu arada geri vites elektriğini sonradan takma park sensörü kablosundan al. En azından aracın orjinal kablosunu ellememiş olursun
Talat hiç plastik falan sökmeye gerek yok. O plastik sağ ve sol tarafında halıyı tutan çekince çıkan plastik çivileri sök yeter. Zaten alttan gidiyor kablo
ama o plastik halinin üst kısmında.yani halıyı bastırıyor. korkum pandizotu cçekerken kırılırsa falan şekli bozulursa diye korkuyorum
Bu arada forumda aracı bütünü ile gösteren resim paylasmayacagım artık. Kesinlikle nazar deyıyor. Ha kac paralık araba bulunmaz hint kumaşı da degil lakin buna kanaat getirdim. Bekir abinin durumu buna en yakın Örnek. Yine drl ler taktıktan sonra ve resim attıktan kısa sure sonra bozulması da bunun işareti. Bundan sonra birşeyler yaparsam pek resim paylaşmam. Buna taktığım ampuller vs de dahil. Sadece aracın küçük bir kısmını gösteren fotolar yardım amaçlı belki koyarım. Nazar insanı bile çatlatırken anılan hadiselerin vuku bulması kaçınılmaz olacaktır
Sadece uyarıydı arkadaslar benimki basıt bir Örnek ti. Sadece dikkat edin yeter.