0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne bileyim eve taşımak zor geldi strese girerim ben ya patlarsa diye. Köpük idare eder mi yani? Dağ başında haftasonu falan Amaaan strese girdim bak hayali bile kötü
http://m.youtube.com/watch?v=HKUg-Omx-uEPremium markaların bile stetme yerine bunları koydugunu okumuştum
Yok hacı ya, hiç aklım almıyor ufacık tüpün patlayan 17 inch lastiği şişireceğini. Zaten şişirmelik bir şey olsa bende çakmaklıktan çalışan pompa var. Ayrıca böyle tam şişmeyen lastiğin içinde depar atar jant
Far koruyucu vernigi sordum.kutu açılınca 1 yıl dayanır dedi. Bizim araçlara 1 kutu 3 4 yıl gider. 2 kez yapmak için de 15 doları gözden çıkaramam. İnşallah başka çözüm buluruz Orjinal cevap New message from: soft99jdmgl (1,210)Helloin orange packing product serves for unpainted plastic. product in blue packing - for transparent plastic and plastic headlights. The volume of means small - usually for once is spent all quantity. But if that will remain it is necessary to close and store densely at the room temperature till 12 months.Best regardsPavel
Akrilik Verniği de çok tavsiye eden var, sprey şeklinde. Bizim bu ön uzunlardan söktüğümüz ampül markasının Restoration kitleri var UV dayanımlı, onu çok övmüşler yabancı sitelerde Sylvania mı neydi
Free Shipping 4Pcs Chrome Bumper Corner Guard Edge Protector Car Auto Bil Automobile Carro Decoration Strips http://s.aliexpress.com/BrMrE7ju(from AliExpress Android)Bu arada bu tampon koruyucular avensise kötü mü durur ki. Krom paketle bütünlük oluşturur mu acaba
Bumper=Tampon yani darbeleri absorbe eden bir parça tampon. onu korumaya çalışmaya gerek yok bence İtalyada tamponları sağlam olan araç çok azdır. Bumper görevini tam olarak yapıyorlar
Bunlar güzel değil Talat, eni ufak yani kısaca.... Anladın sen [emoji14]Ben çok güzel bulmuştum, ama arkadaşın birisi sağolsun hocam zaten tampon boyanabiliyor bunlara boşuna masraf etme demişti aklıma yattı almaktan vaz geçtim. Linki verem birde bunlara bak alacaksan eğer. Kalın enli ama fiyatı hiç düşmüyor 15 dolar civarı hepFree shipping 3M auto body collision strips anti-rub strip bumper strip bumper car loaded with 3M adhesive gifthttp://s.aliexpress.com/z2iYbqYb(from AliExpress Android)
Hahaha[emoji23] [emoji23] [emoji23] Kaan bumper denen zerzevat aracın görünüm olarak yüzde 20 sini oluşturuyor ve surtulmus boyası kalkmış yada boyanip boya tutmayan bir tamponun görünüşü aracı nasıl gösterir sen hayal et[emoji51]
Talat, Şanzıman yağı sürmekte fayda ediyormuş bu farlara.
Abi mantığını çözemedim. Ben şanziman yağını en az 120 binde ancak değiştiririm. O zamana kadar farlar yontulmus taş gibi kalır herhalde [emoji23] bu arada kaç numara yağ kullanacağız 75w90 ince gelirse falan [emoji55]
120 BİNE bence dayanma, benim 80binde dökülen siyahtı baya, usta (lezzet ustası sanki bi tadına bakmadığı kaldı) iyi olmuş değiştiğimiz dedi Elimde şanzıman yağı kalmadı, artan oldu ama ben almamıştım. Denenebilir hacı fren hidroliği haricinde yağlar zarar vermez. Hatta 40-50 faktör güneş kremi bile sürülebilir UV dayanımı için
Hahha deve anusu yağlar gibi far mi yaglayacagim ben yav[emoji51]