0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yorum istermisin Talatcığım [emoji14]
Evet evet bu olmamış hali bile çok güzel göründü gözüme. İnşallah çözüm bulursun Bu film dıştan kaplı olunca ve seninki gibi yarım olunca acaba tazyikli su falan tutunca kalkarmı ki?
Teşekkürler bilgilendirme için,Siz ilk sahibisiniz, Direksiyon simidi derisi ne durumda? Vites topuzundaki rakamlar hala okunaklı mı? Ayrıca Ön farlarda durum nasıl?Mesaj Birleştirildi: Nisan 19, 2016, 11:58:57Senden önceki sahibi araca hiç bakmamış zaten baksana Çizik olması lazımmış eğer temizleniyorsa araç
Arkadaşlar bir sorum var: Stepne yerine lpg montajı yaptıranlar simit depo ile bagaj halısı arasında oluşan boşluğu nasıl doldurdular? bu konuda görsele de ihtiyacım var. Teşekkürler.
Arkadaşlar Ben aracı 2011 de sıfır aldım evin önüne getirdim göstergede yapışık kağıt vardı onu söktüm tozlu gibi görüktü.Silince çizildi.Doğruca aldığım Bursa Çavdarlı'ya gittim, bu nasıl olur dedim.Malesef bir şey diyemediler.Aldığım gün gösterge paneli değiştirmek için sipariş verdim.2011 de 35 tl ücreti vardı değiştirdim ancak bugün geldiğimiz noktada gösterge de kullanılan malzeme çok hassas ,çok kolay çiziliyor.Yapacak bir şey yok ya sürekli değiştircen yada görmezden geleceksin.Ben ayrıca emniyet kemerini sürekli kullanırım bu yüzden kemer tokasının değdiği yerler tokanın çarpması sonucu çizilmeye müsait.Tokanın arkasına siyah renkte keçe yapıştırısanız hem kullanılmazken ses yapmıyor hemde takıp çıkartırken geri bıraktığınızda çizme olasılığını azaltıyor.Bu işi 1 hafta önce yaptım.Keşke daha önce yapsaymışım diyorum.
Kati köpük
Keçe dediğiniz şey nasıldır? nereden temin ettiniz? teşekkürler. Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 02:59:17Talat Bey şu mavi olandan mı? Gerçek aklıma gelmişti benim. Ama sorduğumda sanki ölçüsü uymuyordu. Ya da bazı yerler açıkta kalıyordu. İlerideki üçgen gibi yer. oraya da ayrıca mı kestiniz? iki parça olur o zaman. Şöyle bir fikrim var: stepne üstündeki siyah plastik var ya boşta kalan... Acaba onu alttan kesip koysak nasıl olur? Yapan var mıdır?
Ahanda yapan
Ahanda yapan [emoji38]
Özellikle buzdolabı vs kutularından çıkan sert köprüleri tüpün üzerinde 3 4 noktadan. Aynı seviyede silikon ile yapıştırdım. Şimdilik içine göçme vs olmadı. Ucuz basit ve etkiliTek tarafı yapışkan keçe 1 milyoncularda bulunur
Sen mi yaptın. Masallah!
59 litre benim depo. Lpg montajından sonra elime verdiler bu plastiği, dedim nereye koyacağım falan, aklıma kesme işi geldi. Lpgciler ufak spiralle alt çıkıntının izinden kestiler. Alt çıkıntıya yedek lastiğin içine koydum eskiden olduğu gibi. Lastiğe de kılıf verdiler alet kutusu gibi oldu benim tekerlek bagajda duruyo Kestirin sizde alçak gelen kısımlara karton falan koyarsınız. Gerçi benim tank büyük olunca alçak yer kalmadı direk dümdüz oldu. Mesaj Birleştirildi: Nisan 19, 2016, 21:36:13Talat hiç forum takip etmiyorsun aşk olsun.
Bu arada nano ürün buldum. 6 ay süre ile sert bir kaplama yapıyormuş. Vernik tabakası gibi. Trde 67 tl eBay de 15 dolar. http://m.ebay.com/itm/251803548495?_mwBanner=1
Nano falan anlamam ya, sürdükten sonra daha beter olursa çok pahalı o farlar