0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeri burası değil ama konu açmak istemedim cumartesi arabayı iç dış yıkattırdım iki günden beri hiç dikkatimi çekmedi.Bu akşam güneşte vurunca bariz bir şekilde gözüme çarptı.Gösterğenin çamı puslu ve çizik çizik.Elimle ellediğimde sanki içerdenmiş gibi geliyor.Gösterğe camını nasıl sökebilir ve nasıl bu çizikleri giderebilirim fikri olan varmı.C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimkisi de öyle demek ki kronik bir bozukluk. Valla ellemeye değmez, sökeriz ses mes gelmeye başlar falan ben kafaya takmıyorum nede olsa ikinci el.
Yahu adamların farlarının üstü gibi işte, sanki bolbol tozlu tozlu bezle silinip cilası alınmış gibi mat ve çizik. Çok güneş çarparsa belli oluyor, yada flaşlı foto çekince Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2016, 20:42:52
Bu seninki mi
Evet
Benimki çizik demiştim ya o mesajı siliyorum benimki seninkinin yanında cizikcik kalır. Bence gösterge ekranını söküp 1 kat cila at [emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56]
Arkadaşlar Ben aracı 2011 de sıfır aldım evin önüne getirdim göstergede yapışık kağıt vardı onu söktüm tozlu gibi görüktü.Silince çizildi.Doğruca aldığım Bursa Çavdarlı'ya gittim, bu nasıl olur dedim.Malesef bir şey diyemediler.Aldığım gün gösterge paneli değiştirmek için sipariş verdim.2011 de 35 tl ücreti vardı değiştirdim ancak bugün geldiğimiz noktada gösterge de kullanılan malzeme çok hassas ,çok kolay çiziliyor.Yapacak bir şey yok ya sürekli değiştircen yada görmezden geleceksin.Ben ayrıca emniyet kemerini sürekli kullanırım bu yüzden kemer tokasının değdiği yerler tokanın çarpması sonucu çizilmeye müsait.Tokanın arkasına siyah renkte keçe yapıştırısanız hem kullanılmazken ses yapmıyor hemde takıp çıkartırken geri bıraktığınızda çizme olasılığını azaltıyor.Bu işi 1 hafta önce yaptım.Keşke daha önce yapsaymışım diyorum.
Ahmet bey merhaba. Aracın kronik bir sıkıntısını keşfetmiş olduk. Dediğiniz gibi galiba benden önceki sahibine laf söyledim ama adam normal olanı yapmış demekki.
Benim farların üzerinde çok dikkatli bakınca lekeler oluşmaya başladı bile.Kapalı garajım olmadığından araç devamlı güneş altında olmasınında büyük payı var.
Ben bu gün nasip olursa o kısımlara 2 numara film çekeceğim uv filtreli inşallah becerebikirim
Öncesi ve sonrası fotoları koy ki dalga geçebilelim ÇÖP demek istiyorum Hadi bakalım kolay gelsin, işe yararsa bizde yapalım ama ne kadar sağlam olur ki?
Kil ile biraz çıkardım ben fardaki lekeleri, şu an pek belli olmuyor. Camdaki lekeler için almıştım kili, camlar da süper oldu ama epey uğraştım.