0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin xenon mervekleri kararıyor galiba. kronik sorunlu servis ücretsiz değiştiriyor diye hatırlıyorum. hız sabitleyici neden çalışmaz bilemiyorum @Ahmet Güve (8047) abi bir tanı koyar kesin. lpg ayarı yaprken o lambalar karışım hatası olarak yanabilir. daha sonra yanmadıysa sorun yok
Talat Bey, sırayla gideyim:1. Hız sabitleyicide sorun yokmuş, sanırımbir şeyler yanlış gitti bende 2. T25 lerin zaten xenon değil. Sarı birışık. Zayıf. Onu xenon taktırmadan aydınlatamadım. xenon takınca da muayenede çıkarttırmak gerekiyor.3.Sabah ilk çalıştırdıktan sonra biraz gidince yandı. henüz lpg ye geçmemiş olabilir ya da geçmiş de olabilir bilmiyorum. Bu durumda sanırım OBD sistemi karışımı ayarlamaya çalışırken yakmış olabilir. Bir daha yapmasını bekleyeceğim, yapmamasını temenni ederek. Bu arıza beyinde kaytlı mıdır? bunu manuel öğrenme yolu var mıdır, yoksa elmcihazından mı bakmalıyım.
Talat pütür için davlumbazda da boşluk var mı baktın mı? Etkisi olur mu ne diyosun?Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok hocam ya, süspansiyon değildi o. Arka tarafta makas gibi no 1 diye birşeydi.
2510H / SSC - (C/I for EU : 2KBA-072) - for Rear suspension arm N° 1 - OPERATION 2 2KBA-072 This European safety campaign has been applied to this vehicle.İçeriği hakkında bir bilgim yok, gittiğimde değiştirdiler bu parçayı
Kampanya hala devam ediyor mu? Neden değiştirildiği hakkına bilgi verebilirmisiniz?
Bu ne ya çöp bunlar
Sen önüne gelene çöpte sonra da burada şov yap ;-) Daktilo ile gönderildi.
Ya @Talat Serkes (28471) kardeşim , @Murat Köse (28015) abi neden hep zevkler meselesinde tartışmaya giriyor Çok güzel olmuş,güle güle kullan bu arada.