0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok Talat, bunlardan değil benim aldiklarımdan bahsettim, sen yine de beklentini çok yüksek tutma, orjinaller çok güçlü çünkü. Umarım istediğin gibi aydınlatır.
Mehmet sen bunlardan mı takmıştın? Bunlar mı aydınlatmadı? Şaşırdım şimdi haaa,
Yok abi aynısı değildi ama üzerinde 100w falan yazıyordu, bi heves taktık, hoş olmadı Bunlar kaliteli görünüyor.
İnternette yorumları güzel bakalım bizde durum ne olacak. Şimşek çaktırmaz ama olsun
Abi sadece tekini takıp video çeker misin? Karşılaştırmak için. İyiyse bende alırım.
yav tırstım haa çöp aldık sandım bakalım bizimkiler nasıl olacak yarın bir girişeyim diyorum vaktim olursa
hocam bir sorun olmasın böyle bir şey ilk sizden duyuyorum . forumlarda normal ampulden her türlü iyi olduğu yazıyordu ama dur bakalım ben de merak etim şimdi
@Talat Serkes (28471) kardeşim aydınlatması çok güzel,üzerinden çıkan ampullerin garip bir ismi vardı USA üretimi ama bunlar çok iyi.Ledler gelinceye kadar deneyeyim dedim ama akünün olduğu yerden ampulü değiştirinceye kadar elimi paramparça ettim,elimin üstü boydan boya yara oldu. Ledler gelince değiştirmeye korkuyorum şimdi de. Montajı çok basit ama akü kısmına ulaşması zor,diğer taraf 30-40 sn sürdü.
Performans ampulü ciddi oranda fark ediyor. Ben ALF te kullanmıştım, çooook güzeldi kısa aydınlatmada
Abi içimize su serptin.sen ledleri alınca nasıl takacaksin diye soracaktım ama galuba sen düşük güçlü beyaz Cree led almıştın diye hatırlıyorum sadece beyaz ışık olsun diye. Takarken Aküyü sökmedin mi peki abi? Yarına ben de takma planım var. Gerçi hava sıcak olursa kapı altı aydınlatma yi ancak takarım yarına.
Eline sağlık Talat,güle güle kullan.
Talat bey gerçekten çok güzel görüntü. Beğendim gerçekten güle güle kullan
Arkadaşlar T25 kasa 2005 avensisim var. Onda problem yok çok şükür. Ama kısa farlardan muzdaribim. iyi aydınlatmıyorlar. Sadece ampul değiştirerek çare bulabilir miyiz? Zenoın olmasa olur mu? Lütfen eğer oluyorsa ampul no hatta mümkünse link eklerseniz sevinirim. Biraz yaş ilerledi arayıp bulmak da sorun (Ama öncelikle şu t27 lpg takıldıktan sonra önce Esp falan ışıkları yandı Abs yandı VCS olsa gerek arızası verdi. Sonra bir daha olmadı. Ama şimdi de Hız sabitleyici çalışmıyor. yeşil ışık yanıyor ama sabitleyici devreye girmiyor neden olabilir ki?)Herkese teşekkür ederim. Yardımcı olan, olmayan...