Gönderen Konu: T27 - 2009/2014- Avensise forum olarak uyguladığımız aksesuar ve modifikasyonlar  (Okunma sayısı 153173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Mehmet sen bunlardan mı takmıştın?  Bunlar mı aydınlatmadı? Şaşırdım şimdi haaa, :argh:

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2016, 20:21:33
Yok Talat, bunlardan değil benim aldiklarımdan bahsettim, sen yine de beklentini çok yüksek tutma, orjinaller çok güçlü çünkü. Umarım istediğin gibi aydınlatır.
Bi an ufaktan bir tırstımdı :asikadam: Bende 39artı kargo 46tl ye aldım bunlardan
THE END

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Performans ampulü ciddi oranda fark ediyor. Ben ALF te kullanmıştım, çooook güzeldi kısa aydınlatmada
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
Mehmet sen bunlardan mı takmıştın?  Bunlar mı aydınlatmadı? Şaşırdım şimdi haaa, :argh:

Yok abi aynısı değildi ama üzerinde 100w falan yazıyordu, bi heves taktık, hoş olmadı :D
Bunlar kaliteli görünüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Yok abi aynısı değildi ama üzerinde 100w falan yazıyordu, bi heves taktık, hoş olmadı :D
Bunlar kaliteli görünüyor.
İnternette yorumları güzel bakalım bizde durum ne olacak.  Şimşek çaktırmaz ama olsun  :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
İnternette yorumları güzel bakalım bizde durum ne olacak.  Şimşek çaktırmaz ama olsun  :rofl:

Abi sadece tekini takıp video çeker misin? Karşılaştırmak için. İyiyse bende alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Yanlış hatırlamıyorsam testlerde "Megalight Ultra 90" ışık şiddeti bakımından öndeydi, Megalight Ultra 120 sadece kelvin değeri daha yüksekti, daha parlaktı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Yok Talat, bunlardan değil benim aldiklarımdan bahsettim, sen yine de beklentini çok yüksek tutma, orjinaller çok güçlü çünkü. Umarım istediğin gibi aydınlatır.

yav tırstım haa çöp aldık sandım :rofl: bakalım bizimkiler nasıl olacak yarın bir girişeyim diyorum vaktim olursa  :islik:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Abi sadece tekini takıp video çeker misin? Karşılaştırmak için. İyiyse bende alırım.

Bu biraz zor Mehmet, ama yapabilirsem takmadan önceki sarıları,  taktıktan sonraki bunların görüntüsünü çekerim.  Çünkü akşam yapılacak iş değil bu değişim işi

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2016, 21:08:20
yav tırstım haa çöp aldık sandım :rofl: bakalım bizimkiler nasıl olacak yarın bir girişeyim diyorum vaktim olursa  :islik:
Çöpü kavga dövüş almakta pis koyardı haaa  :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İlk göz ağrım 2007 Corolla HB SOL D4D MMT
  • 99 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
hocam bir sorun olmasın böyle bir şey ilk sizden duyuyorum . forumlarda normal ampulden her türlü iyi olduğu yazıyordu ama dur bakalım ben de merak etim şimdi  :-\
@Talat Serkes (28471) kardeşim aydınlatması çok güzel,üzerinden çıkan ampullerin garip bir ismi vardı USA üretimi ama bunlar çok iyi.Ledler gelinceye kadar deneyeyim dedim ama akünün olduğu yerden ampulü değiştirinceye kadar elimi paramparça ettim,elimin üstü boydan boya yara oldu. Ledler gelince değiştirmeye korkuyorum şimdi de. Montajı çok basit ama akü kısmına ulaşması zor,diğer taraf 30-40 sn sürdü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
@Talat Serkes (28471) kardeşim aydınlatması çok güzel,üzerinden çıkan ampullerin garip bir ismi vardı USA üretimi ama bunlar çok iyi.Ledler gelinceye kadar deneyeyim dedim ama akünün olduğu yerden ampulü değiştirinceye kadar elimi paramparça ettim,elimin üstü boydan boya yara oldu. Ledler gelince değiştirmeye korkuyorum şimdi de. Montajı çok basit ama akü kısmına ulaşması zor,diğer taraf 30-40 sn sürdü.
Abi içimize su serptin.sen ledleri alınca nasıl takacaksin diye soracaktım ama galuba sen düşük güçlü beyaz Cree led almıştın diye hatırlıyorum sadece beyaz ışık olsun diye. Takarken Aküyü sökmedin mi peki abi?  Yarına ben de takma planım var. Gerçi hava sıcak olursa kapı altı aydınlatma yi ancak takarım yarına.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Performans ampulü ciddi oranda fark ediyor. Ben ALF te kullanmıştım, çooook güzeldi kısa aydınlatmada
Videomuz da vardı değil mi hatta ?  :foto:

https://www.youtube.com/watch?v=6BQV58Nkkp8
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
Abi içimize su serptin.sen ledleri alınca nasıl takacaksin diye soracaktım ama galuba sen düşük güçlü beyaz Cree led almıştın diye hatırlıyorum sadece beyaz ışık olsun diye. Takarken Aküyü sökmedin mi peki abi?  Yarına ben de takma planım var. Gerçi hava sıcak olursa kapı altı aydınlatma yi ancak takarım yarına.
Ben ledleri 750 LM yazan 80w Osram çipli bir ampul aldım.O da daha gelmedi, seller's shipping method diye bir şeyle takip ediliyor,dağıtımda görünüyor ama gelen giden yok. Evet maksatım beyaz olması ve bixenon ışığını yutmaması içindi. Halojeni takarken Aküyü sökmedim Talat, aküyü sökecek zamanım ve techizatım yoktu yanımda,iş yerinde çıkışta yaptım hava aydınlıkken. Elimi soktum,ilk kapağı açtım sıkıntı yok. Ampulü yuvadan çıkarıp yeni ampulü takarken işkence başladı zaten,sonrasında ampulü yuvaya oturtma işi ve ana kapağı kapatmada sıkıntı yaşamadım.Ben daha zifir karanlığa girmedim ama otoyolda diğer ampule göre daha iyi ışık verdiğini gördüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Beyaz ampulleri taktım Aküyü sokunce çok kolay oldu. Gündüz baktım bir fark yok hafif sarıya da çalıyor beyaza da

Kapı altı ambians led şeritleri taktım çok kolay oldu. Döşeme falan sökmeye gerek yok. Kapı ampulün sokunce döşeme plastigi ile kapı arasında hafif boşluk var oradan kablo geçti. Akşam aşağı inerken resim atarım. Led şeridi şeffaf bantla destekledim hava sıcak iyice yapışsın 1 2 gün sonra bantı sökerim.

Kapı açılıp kapanırken falan sürtme yok bakınca görünmüyor da

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
Eline sağlık Talat,güle güle kullan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Eline sağlık Talat,güle güle kullan.
Saolasin abi cümleten [emoji5]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Uzunlar ge megalight 120 kısalar 4300k philips

Kapı altı led aydınlatma

Video gelecek yükleniyor

Mesaj Birleştirildi: Nisan 05, 2016, 21:59:55
general electric hb3 +120 performans ampul test video

http://youtu.be/zpSX63ecffY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 65000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Talat bey gerçekten çok güzel görüntü. Beğendim gerçekten güle güle kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Talat bey gerçekten çok güzel görüntü. Beğendim gerçekten güle güle kullan
Teşekkürler. Videoda karanlık görünüyor ama gerçekte çok iyi maşallah. Ömrü ne olur bilemem ama ömrü ne olursa olsun bir daha standart ampul galiba kullanmam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 72500
  • 72 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar T25 kasa 2005 avensisim var. Onda problem yok çok şükür. Ama kısa farlardan muzdaribim. iyi aydınlatmıyorlar. Sadece ampul değiştirerek çare bulabilir miyiz? Zenoın olmasa olur mu? Lütfen eğer oluyorsa ampul no hatta mümkünse link eklerseniz sevinirim. Biraz yaş ilerledi arayıp bulmak da sorun :)

(Ama öncelikle şu t27 lpg takıldıktan sonra önce Esp falan ışıkları yandı Abs yandı  VCS olsa gerek arızası verdi. Sonra bir daha olmadı. Ama şimdi de Hız sabitleyici çalışmıyor. yeşil ışık yanıyor ama sabitleyici devreye girmiyor neden olabilir ki?)

Herkese teşekkür ederim. Yardımcı olan, olmayan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Arkadaşlar T25 kasa 2005 avensisim var. Onda problem yok çok şükür. Ama kısa farlardan muzdaribim. iyi aydınlatmıyorlar. Sadece ampul değiştirerek çare bulabilir miyiz? Zenoın olmasa olur mu? Lütfen eğer oluyorsa ampul no hatta mümkünse link eklerseniz sevinirim. Biraz yaş ilerledi arayıp bulmak da sorun :)

(Ama öncelikle şu t27 lpg takıldıktan sonra önce Esp falan ışıkları yandı Abs yandı  VCS olsa gerek arızası verdi. Sonra bir daha olmadı. Ama şimdi de Hız sabitleyici çalışmıyor. yeşil ışık yanıyor ama sabitleyici devreye girmiyor neden olabilir ki?)

Herkese teşekkür ederim. Yardımcı olan, olmayan...

sizin xenon mervekleri kararıyor galiba. kronik sorunlu servis ücretsiz değiştiriyor diye hatırlıyorum. hız sabitleyici neden çalışmaz bilemiyorum @Ahmet Güve (8047)  abi bir tanı koyar kesin. lpg ayarı yaprken o lambalar karışım hatası olarak yanabilir. daha sonra yanmadıysa sorun yok