0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bekir kardeşim arka stop lambalarını nasıl kararttın ?
Folyo
yahu ben birşeyi karartmadım!Orjinali nasılsa o şekilde duruyor!Mesajı yeni gördüğüm için ancak cevap yazabiliyorum.
Selamlar,Konfor röle zerine zaman buldukça çalışıyorum yeni yazılım için.Ahmet GÜVE ile fikir alışverişimize dayanarak yeni özelliklerde gelecek örn.geri vitese takınca otomatik olarak dörtlülerin yanması gibi İhtiyaç olan biraz zaman, zaman çok kısıtlı çünkü.Keyifli sürüşler dilerim.
Geri vitese takınca sağ ayna aşağı inersen bence on numara olur. 4 lüler değilde ön sisler yanarsa gece gündüz fark etmez, sizin aracın geri gittiği anlaşılır
Düşünen olmaz büyük ihtimal ama burada dursun
Bu nedir kaan[emoji4]
Merhaba, T27 sahibiyim. 2011 model. Hız sınırlayıcı nasıl aktif hale getiriliyor? Ayrıca cam k/ ayna kapama il sinyal modülleri var mı? Nereden tedarik edeceğiz? Teşekkürler?
Vayy Cavit abi yakaladım seni. Tampon kedi gözleri için led almışsın. Gezerken gördüm taktın mı bari Murat abi tr tek deyip duruyordu havasını söndürdun adamın [emoji23]
Yanlışın var talat ben almadım bu sıralar arabaya hiç bir şey almıyorumEdit: Şimdi hatırladım forumdan mahmut yıldız yurt dışı alışveriş hiç yapmamış rica etti ona almıştım.
Tr de tek değilim zaten Talat, forumda arkadaşlardan biri daha taktı getti benim incilik birincilik [emoji38]