0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne oldu bu kartal gözü alanlar? Montaj yapıldımı? Talat Burak neler yaptınız Bekir Bey bitirdi Bu arada böyle bir ürün gördüm nasıl olur?http://www.aliexpress.com/store/product/Toyota-Prius-LED-daytime-running-light-turn-signal-light-all-in-one-20w-high-power-5730/809511_1871480373.htmlHem DRL hemde Sinyal, Sinyallambası yerine takılacak şekilde,hoşuma gitti
Ehtiyarlık zor iş, sen fotoları koymuşmuydun hiç işlem bitince? Ben hatırlayamadım ahanda Alzheimer oldum Mesaj Birleştirildi: Ağustos 08, 2015, 21:51:44Bekir bey yakında video klip sektörünede el atacaksınız gibi
Birde bu ışıkları lambalar açılınca da yanan şekilde ayarlarsak aydınlatmaya da faydası olur. Bir taşla iki kuş. Bii cesaretlendirecek birileri lazım ama
orası basit hocam. kontak hattı ile voltaj açan yerden voltajı alırsan kontakla birlikte yanar ve söner. ya da benim gibi gündüz rolesi alırsın. parklar yandımı drl'yi söndürebilirsin. gerçi ben o şekilde kullanmıyorum gece gündüz yanıyo
Ben sadece gerivitesleri depiştirmiştim murat.
Beyaz olsa iyi olur abi. Gündüz görüntüsü oldukça iyiymiş. Ben aşağı inince fotoları ekleyeceğim her şeyi ölcecegim merak etmeyun[emoji4] [emoji4]Some little gift yazmış be ne demek ki yanında hediye de Gönderirim abisi mi demek istemis[emoji1] [emoji1]
Sanki sinyallambasını da led yapacaktında sığmadı büyük geldi falan gibi birşeyler hatırlamıştım abi. Demek ki geri vites lambasıymış o hatırladığım.Peki bu lambalara ne dersin abi Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değer mi?
Murat abi arıza ışığı yanmasın sknra. Opellerde iç aydınlatmaya takılan ledler arıza ışığı yakmazken gündüz farlarına takılan ledler aruza ışıpı yakıyormuş. Çözüm olarak artı eksi uçları bşrbirine bağlıyorlarmış ama bu seferde arka parklar sürekli yanıyormuş.
Eline saglik Talat.Bir an icin Aliexpreste sinyal lambasi satan saticilardan biri var sandim karsimda.Herseyin en ince ayrintisina kadar resimlemissin
Bu ledler normal sinyal lambasını yanmıorken gündüz ledi gibi birşey yapıyor.Gerektiğinde sinyal yani Doğru mu anladım [emoji28]
bu drl'nin yuvada sabit durabilmesi için tırnakları yok gibi. resimlerde gözükmüyor. yapıştırıcı hediyesi olmasın
satıcının yazdığında T20 mi demiş?sizin sinyaller wy21w olacak ki ,bi yerlerde hata var. arıza ışığı yakmaz avensisler ama problem olur wy21w olduğunuda yabancı bi abimizden biliyorum