0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dikey kısma en az 2 tane daha eklerseniz, birde led sayısını arttırarak aralarda boşluk olmasa göze daha hoş gelir gibi sanki.
burak eline sağlıkssüper bence. inşallah uzun süre çalışır ledler bayağı kuvvetliymis bu arada alt ızgaraya ne yaptın krom mu güzel olmuş. Bende arkaya yaptım nasıl olmus
Ne bileyim geriden bakınca hani o kavis tam belli olmuyor diye dedim ben. Amaç led çizgisini uzatarak geriden verilen kavis belli olması. En azından benim fikrim bu.
Eline emeğine sağlık kazasız belasız kullan.Ben ülkücü bıyığı modeli yaparım yaparsam üst tarafa aşağıya çıkıntılı
cCc Murat Köse Reyiz cCc bu arada murat abi burak'ın yaptığı gibi şu ön ızgaralar krom yapıyor muyuz?@Burak Ulubir (32698) ön tamponun komple bir fotosunu çekebilir misin kromlar nasıl durmuş merak ettim.
Talat senin araba full krom herhalde benimkisi düz kromsuz, sende bu gündüz farını yaparsan bende girişe bilirim. Benimkisi KIRO PAKET AVENSIS
KIRO PAKET AVENSİS az gülmedim murat çok yaşa. Yanlız başına TÜPLÜ kelimesinide koyman lazımdı unutmuşsun galiba.Burak eline sağlık çok güzel olmuş ben çok beğendim yalnız ledler su geçirmeyen cinsten değilmi??
Bekir bey hayırlı olsun.Bayağı maliyetli bir ürün bu fiyatların üzerine bir miktar gümrük verğiside ilave etmeniz gerekecek diye tahmin ediyorum.
Ne oldu bu kartal gözü alanlar? Montaj yapıldımı? Talat Burak neler yaptınız Bekir Bey bitirdi
abi ben yapacağımı yaptım zaten. kaşlar ve kartal gözlerinde bi sıkıntı yaşamadım şükür. double gündüz far sistemim var. şu senin bahsettiğini de alıp üçlerim belki araç hanımla geziyor şu sıralar. yarına güzel bir foto eklerim
Daylightlar için kısa bir video gösterisi hazırladım.https://www.youtube.com/watch?v=bNlwJp9NMWw&feature=youtu.be