0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim gözüme bu konuda en iyi Renault Cliolarda gördüğüm lambalar hoş geliyor. Gerçek anlamda çok güzel parlıyorlar ve gerçek anlamda gündüz farı gibiler.Buna benzeyende dışardan takılabilecek sistemde bu philipsin ki gibime geliyor. 250 TL fiyatta çok iyiymiş, yurtdışında baya pahalı görmüştüm. 350-500 tl lere geliyor gibiydi fiyatları.
benim naçizane görüşüm, avensis gibi bir araca gündüz farı uygulaması yapılacaksa orjinal havası vermesi gerek. farın iç kısmında uygun bir bölge ya da sis farı civarı olabilir ama ızgaralar sıkıntılı bence. ayrıca hava girişini de etkileyecektir, motor sıcaklığından da etkilenebilir belki. makyajlı kasada makyajsızların sinyal lambasının olduğu yerde ledler var tabi sizin iş biraz zor.
http://www.n11.com/philips-5-ledli-gunduz-fari-sntden-P16723187Bu 250 TL değilmiydi yahu, ne zaman zam geldi yada ben görmek istediğim gibimi gördüm
hocam orjinallik açıkçası önemli değil sağlam olsun uzun ömürlü olsun yeter ama bakalım artik
Talat ayrıca senin baktığın gündüz power ledlerin hepsi fark ettiysen zemini düz ürünler.Ancak uygulama yapacağın ön ızgara araları aşağıya doğru eğimli geliyor.Yani bu durumda biraz Renault Clio tarzı olabilir.Onlarında fabrika çıkışı biraz aşağıya doğru meyili olacaktır.yada son seçenek ön sis lambaları arasındaki ızgaraya düşüneceksin düz bir zemin olduğu için Mesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2015, 19:45:38işte bizim aslında almamız gereken gündüz LED'lerimiz bunlar.benim kısa bir süre önce geri vites ledlerini aldığım satıcının elinde varmış ilginci.T20-21w/5w hemde dipsiz.Ama bunu alsak bile sanırsam yine çalışmayacak
alt ızgaranın genişliği olsun olsun 60 cm. o araya takacağın ledler çok yakın ve garip durur. ben önümüzdeki hafta içi sislerin yanından tamponu delip ledleri monte edicem başka çaresi yok bu işin.
Yan yana değilde dikine koyulabilir oraya
Talat abi bu işi ciddi ciddi yapan kişiler var. Bekir abi de konuşmuş zaten bir tanesiyle. Izgara arasına falan yapılacak bir ürün uzun soluklu bile olsa hem görsellik hem de orjinal duruş açısından bana göre orjinallik vermeyecek. O yüzden ben olsam fotoğraftaki 2 yöntemden birini tercih ederdim. Tabiki birinci önceliğimiz sağlamlığı ama görselliği de bir kenara atmayalım. Ayrıca güzel bir devre ve led hazırlayıp da ledleri fibercide 2. fotodaki gibi gömdürüp de o şekilde montajını yaptırabilirsin.
burak hocam. @Burak Ulubir (32698) cetvelle olctum tam 60 cm.uzun ledlerden düşündüm phılıps tip.onların bir tanesi 18 cm 2 tanesi 36cm edecek.arada bosluk 24 cm kalcak birbirine bayagı yakın oluyor.haklısın yani. bu arada senın yeni projeni sabırsızlıkla bekliyorum.Rica etsem roleyi falan takarken tek tek hangi kablodan enerjı aldığını resimleyebilir misin? malum bu forumda olmasa ufkumuz açılmayacakbenden sana başka bir proje mademkartal gözleri aldın en alt ızgaraya kesmeden delmeden takabilitsin kafalrı dışarıda kalır ama onlar da siyah.hatta o ledlerden o 4 sıralık ızgaraya değişik şekilde de konumlandırabilirsin hem o kadar yakınd aolmaz birbirine
talat alt ızgarada ancak dikine led uygulaması yapılabilir. onu da ben beğenmiyorum. bugün sis yanına açacağım deliklere ait bi klavuz levha hazırladım. 10 mm matkap ile delicem. 3 güne foto koyarım. beğenirsen uygularsın.
hadi bakalım başkan güzel olacak gibi hissettim şimdiden
talat bak bakalım olmuş mu