0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talat, Mehmet abinin de uyarmasıyla farkettim böyle bir konuyu, laf drl leri açınca. Ben de led tüp şerit drl aldım. Aracımın alt kısmındaki boşluklara tam oturacak şekilde. Mehmet abi Talat'ın yaptığını da yap dedi. Fakat ben yaparsam böyle bir şeyi, led drl bağlantısını park ampulunden almak isterim. Park ampulunu açınca tüm drl ler yansın diye (led park ampulu, alt kısımdaki led tüp şerit ve sinyalli led drl). Böyle bir durumda acaba sinyaller çalışmaya devam eder mi, yani led drl olarak yanmıyorken de sinyal çalışabiliyor mu? Bir de park ampulunden alacağım bağlantı, park ampulu kablolarını ısıtır mı, eritir mi ya da sigortasını attırır mı?
Böyle bişi mi Mutlu abi?//www.youtube.com/watch?v=80KWRdMp4AU
Hayırlısı Talat gelsin de hele bi. Olmadı hortumun içine güçlü led yerleştiririm.
https://m.tr.aliexpress.com/item/32462645802.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productSubject=3528-Chips-30CM-Colorful-DRL-Flexible-LED-Tube-Strip-Daytime-Running-Lights-Turn-Signal-Angel-Eyes&spm=2114.13010608.0.79.cEQsjf&#autostayYok Talat far altına üstüne değil, tamponun en alt kısmında boşluklar var oralara yerleştireceğim.Görüntü resimdeki gibi olacak, şu anda parkta t10 led var. Gündüz fena değil iş görüyor. Sorum sinyale takılacak t20 led gündüz farlı sinyalin gündüz farı tetiğini park ışığından alınca park ışığının sigortası dayanır mı oldu. Bir de gündüz farı çalışmadan sinyal çalışıyor mu bu led ampulun?
@Mutlu Tekir (30216) senin aracın aynısı benim apartmanda komşumda var.Ebay üzerinde resimdeki eklemiş olduğun aracın tampon ledlerin sipariş verdi.Ürün monte edildi ancak bu ledler tam tamponun dönüş yerine denk geldiği için ledlerin bulunduğu zemin plakasının uç kısımları açıkta kaldı ve çirkin gözüküyor.Montaj ile ilgili olabilirmi dedim ancak kendimde baktım ilgisi yok gibi geldi.Eğer Talatın dediği gibi parça parça ledlerle yapacaksan bu işi daha mantıklı gibi geldi banada sanki.
Bekir abi aldığım düz esnemesi olmayan bir malzdme değil. Tüp şeklinde baya esnek bir led şerit. Yapıştırmayı düşünüyorum haliyle esnek olduğu için de tamponun kıvrımının şeklini alır.Talat en kötü gece şekil olur
Böyle kesikli görüntüyü sevemiyorum. Yeni nesillerdeki gibi düz bir hat olmalı. Paylaştığım tüp drl yi de o nedenle tercih etmiştim.