0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende aynısını anladım ama emin değilim
hahaha aynen bende alıyım dedim bu soruma cevap gelirse sinyale kablo çekiliyor mu acaba ?
Murat Köse (28015) abi bunlar benim opelin gündüz far ampulleri T20 çift duylu. Bende bunlardan alacam ama fırsat bulamadım philips için sanayide tanesine 15 tl diyorlar. Cambus marka var çifti 10 tl
Anlamadım Mehmet, hangisinden alacan? Çift Duylu ne? Canbus manbus yok bunlarda
Hımmm anladım herhalde Peki sen bu üründen alan gördün mü? Alıp takan memnun olan? Neden almadın sen?
http://www.hepsinerakip.com/carub-natural-amber-t20-sisman/japon-tip-park-ampulu?gclid=CMzujZ3FoMcCFcIGcwodVy8HjgBizde satılan bu abi sarı ışık isteyen opelciler bu ürünü kullanıyor.
Mehmet benim kafam karıştı Bu lambanın bizim ürünle ne alakası var Bu zaten normalde bizim arabanın sinyal lambası T20 Amber Ampul Hakkını helal et ya anlayamama sorunu oldu benle, buraya nerden geldik nasıl geldik, ben kimim
Mehmet abi sizin araçta canbus var, bu yüzden çift duylu led alsanızda araya direnç koyulması gerekebilir Ama siz araştırın , araçta 2 artı 1 eksi bağlantı mı var? Yada ölçüm yaptırın elektrikçiye Mesela geçen gün Bekir abinin aracında Ahmet abi ölçtü, 2 eksi 1 artı çıktı gündüz farında. Aynı sizin anlattığınız gibi gündüz farı kısılıyor
Beyaz halojen isterseniz Yalaz otomotiv Mtec getiriyor Ama ısınmasını gövdeye montajlayarak çözüyorlar , yani ben öyle biliyorum abi Direnç koyulması bence sorun olmaz ya , paralel bağlayıp arkalar yanacağına direnç koyulabilir
Sen bu ampullerden alırsan yeni kasalardaki gibi kaşlı gözlü olacak senin DRL ler
İyi düşün bak çok güzel görünecek Bizimkisinin kaşı olmayacak ama olsun gözü olur sadece Ağustosun 25 ini kaçırmayalım