0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen dediğin gibi almayı düşünmüştüm Ahmet Hocam, sigortayı çıkarıp araya ayaklarının bir tarafına değecek şekilde kabloyu sokup sigortayı itekleyecektim. Usta değiliz ki be üstad sen gibi , Bizimkisi amatör işi. Evet yinede o şekilde yaparsam kısmına geldim, bunu bende düşündüm ama ne yapacağımı bilemedim aslında. Şimdi hocam, sigorta sökünce elektrik olan ayak giren yerden alırsam benim DRL lere gidecek olan hatta sigorta olmayacak, ve sigortasız çalışıp Allah muhafaza büyük sıkıntı oluşturabilirim, diğer bacaktan alırsam da bu sefer sigorta atarsa o sigortanın işlevini gördürdüğü atıyorum KISA FAR sönecek. Bu şekilde değil mi? Eğer bu şekilde ise ben ilk yolu seçip kendi DRL me giden kabloya sigorta koyayım o zaman en garantisi bu olacak herhalde. Birde Ahmet hocam ben bu RÖLEYE gidecek olan kabloları evde CAT5 data kablosu vardı onun tellerini kullandım Renkli renkli olunca 5 kabloyu karıştırmayayım diye, iyimi ettim kötümü ettim bilemedim. Bu DRL lerin toplam kağıt üzerinde yazan gücü 10 Watt ,83 amper akım taşıyacaklar herhalde sıkıntı olur mu bu kablolarda gerçi en fazla uzunluğu 20 cm falan olur. Bayramda önümde bir araba yanmaya başlayınca ufaktan tırstım bu elektrik oynaması işlerinden. Malum cahil cesur oluyor Birde böyle bir DRL işi için garanti olması adına kaç amper sigorta kullanmak gerekir Mesaj Birleştirildi: Eylül 28, 2015, 12:03:14! No longer available
Gündüz verdiği ışık iyi olursa benim gündüz farının olduğu yuvalara bende düşünebilirim sonucu merakla bekliyorum.
Cavit abi, şimdi güzel olur arabanı satmaktan vaz geçip bunlardan alırsın, sonra yeğenimizle aran bozulmasın
Sipariş vermişmiydin Mehmet Dayanamadın değil mi
Bu Sinyal kısmında dirençler var, 3-5 saniyelik yaktım , ısınmış gibi geldi, onu arabada sağa sola değdirmemek lazım herhalde, yada metal bir yere bağlamak lazım.
Konseyi topladık ve kararımızı verdik satılık ilanlarını şimdilik kaldırdık.Avensis ile devam edeceğiz Zaten benim gönlümde satmaktan yana değildi.Yarın fren balatalarını değiştireceğim kısmet olursa.
Şu gold renkli montaj deliği olan dirençlerden mi ? Eğer onlardansa evet çabuk ısınıyorlar, metal bir aksama monte edebilirseniz sıcaklığı azaltmış olursunuz. O dirençler ledlerin normal fasılada yanabilmeleri için.
Yeni bir yorum gelmis aynı ürünün benzerine 1 ayda yarısı patladı led lerin diye doğruysa pek uzun süre kullanamazsın gibi. Neyse g... Pardon olan olmus[emoji3] [emoji3] [emoji3]