0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi olur mu oyle şey. Bizde bildigimiz kadar tecrubemiz kadar sadece seninle lpg konusmak keyifli abi hep iyi durumları konuşalım insallah
Ama genede ben her türlü aracla denemeye varım bir anda ayagini cekiceksin sonra dipgaz yapacaksın silkeleyecektir.
Olmama şansı yok yuksel biramda tum kuvveti uyguluyorsun muhakkak bunu hissedeceksin. Hicbirsey hissettirmeden yapma şansı yok bunu Eger bu tepkimeyi hissetmiyorsan bir sekilde iste o zaman sorun arayabiliriz araçta. O tepkisini hissettirmesi lazım arabanın:)Sunuda eklemek lazım otomatiklerde nasıldır bilmiyorum onuda söyleyim.
Yaaaa Ogün git ayar yaptır şu LPG ne Burada direnip durma Az yakacam diye basmaya basmaya öldürmüşün motorunu bencileyin
Hahahahaha [emoji1] [emoji1] [emoji1] trafige kapali alanda herkesi beklerim abi ben sıkıntı yok ama soylenen olay imkansız. Bu motor bir anda aşırı yüklemeye tepki verecek. Vermez ise motorda sorun arayabiliriz yani.
Iste bende bunu diyorum niye lpg de dipgaz yapılıyor eminolun birgun silkeleyecek bende bunu garanti ederim size yazım burda beyaz duman ile birlikte silkelemeye baslayacak bu arada 3 terimde farklı onu belirtiyim tekleme silkeleme titreme.bunlar farklı seyler
Biranda gaza basip cekince hissetmiyormusunuz yani araçtaki değişimiSununda cevabını alamadım daha zaten lpgde niye dipgaz yapılıyor. tasarruflu uzamak icinmi:)
E denemediysen sen nereden biliyorsun abi silkeleme yaptığını ? [emoji14]Yunus'un dediği gibi ekstrem, beklenmedik durumlarda benzine almak kolay olmuyor.Rampa çıkıyorsun, önünde kamyon var. Yolun en dolu olduğu saatler, sol şeritte de 300 metre arkandan gelen birisi var, dolayısıyla kickdown yaptın, araç 4'ten 2'ye attı, sola geçiyorsun. O an kafada "Önündekini hızlı bir şekilde geçmek, arkandakinin hızını düşürmemek" var. Kamyonu solluyorsun, arkandaki arabanın da hızını kesmemiş oluyorsun, aynı zamanda kamyonun arkasına takılıp 30 KM/H hız ile o rampayı çıkmak zorunda kalmıyorsun. Bu durumda araba kesiciye girecek kadar devir yükseltmiyor, 5000 dev/dak'a çıkıyor. Bu zamana kadar LPG ile kesiciye girmedim, 17x-18x hızlarına çıkacaksam benzine aldım. Fakat 5000 dev/dak'ta silkelemeyen araba, 6200 dev/dak'ta kesiciye girince de silkelemez.
4000 devir üstünde manuel benzine almaya gerek yok, isterseniz belirli bir devirden sonra otomatik benzine alır, o belirli devirden aşağıya düştüğünüz anda da lpg ye geçer.
Yazdıklarım niye yanlış anlaşılıyor bilmiyorum 6200devirde silkeler diye bir cümle kurdugumu görmedim:) otomatikde bilgimin olmadığını da söyledim:) belli bir deviri yakalamadan once kabuledilebilir duzeyde yapabilir dedim. Aşırı degil dedim. Bunuda belirttim ısrarla niye yanlış anlaşılıyor:) 6200 de araba niye silkelesin:)Ben e30 dışında hicbir arabada daha 4ten 2ye cekmedim hicbir aracı trafikde zor durumda kalip acil sollamadim yokuşta. Gerekirse bekledim boş ise sol gectim. Trafige kapali alan haric aracim hic devir gormez benim hep sabittir3000 devir.ama eger pedal motor tepkimesi uyumlu degilse o zaman sıkıntı vardır iste. Arac pedalina devirine tepki vermiyorsa nedenine bakmak lazım
Yanlış anlaşılacak bir şey yok, ben anlaşılmadığımı düşünüyorum." LPG'de kesiciye giren motor silkeler" dedin," silkelemezse sorun motorda aranmalı" dedin, 6200 dev/dak'da benim kesici devrim oluğunu söyledim abi. Biz de uzun yolda redline gezmiyoruz, economy mode 90-100 KM/H, bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ki zaten kimse hız yapmaz bu forumda, yapsa da söylemez, biliyorsun. Kaldı ki E12'de 4. vitese 77 KM/H hızda geçiyor. Çoğu otomatik araçta da hızlanılmak istenildiğinde kickdown yapılır ve araç 2 alt vitese geçer. Aracın 2 alt vitese geçmesi için gazın üzerine oturmaya gerek yok, yazılım bu şekilde.
Neden tam gaz yapıldığını açıkladım ben ve Yüksel'de çok güzel bir örnek vermiş.Halen neden tamgaz yapıldığı konusunda aklınızda bir soru varsa buyrun cevaplayayım Mesaj Birleştirildi: Mayıs 22, 2015, 18:06:07Burada silkelemeden kasıt araca tam gaz yapıldığında kerkinme diye tabir edilebilecek bir olay.Ve bu silkeleme illaki yüksek devirlerde olacak diye bir şey yok,aracınızla 2. Viteste düz yolda 20km/h hızla ilerlerken hızlanmak için gaza yüklenirsiniz ve ayarı düzgün olmayan LPG sistemi bu problemi meydana getirir.Veya 5. Vites 70km/h hızla seyir ediyorsunuz hızlanmak için gaza yüklenirsiniz (vites küçültmeden)ayar düzgün değilse yine silkeler.Silkelemeye başka bir örnek ise LPG biteceği zaman gaza bastığınızda aracınız verdiği tepkidir.