0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı sorunu benzinde yapıyormu yanı lpg kapa dene yaparsa aracda yanı ateşle olabilir ama bence lpg
2. Vitestemi yapıyor
Ben geçen 19 mayısta lpg taktırdım aracıma, taze LPGciyim. Lovato mu BRC mi diye gittim, BRC takan firmaya gidemeden LOVATO taktırmış buldum kendimi. Neyse LPG takan yer hem prins hem Lovato hemde Landi diye bir marka takıyordu. İstersen BRC de takarım dedi ama Lovato diye gittiğimden yanaşmadım. Neyse adam bana Prins takmak istedi ama 450 500 tl fark vardı. O zaman demişti bak İtalyanların hepsi aynıdır tıpaları yemedi mi silkeler ve benzine kaçarlar. Prins yapmaz ayrıca o brc de ve bazı İtalyanlarda 2. Viteste dipgaz yap kökle silkelenir durur gibi laflar etti. Tabii daha önce hiç LPG kullanmadığımdan bana yabancı geldi anlattıkları. Yol testine çıktık, o şekilde yüklendi hafiften silkeleme oldu yanındaki elemana şunu arttır şöyle yap falan deyip yolda ayar yaptılar. Ayardan sonra tekrar o dipgaz olayını yaptı bu sefer hiç hissedilir birşey olmadı. Diyeceğim o ki o BRC takan ustanın yolda ayar yapması lazım olay LPG den kaynaklanıyor
Ya murat hocam sen lpg mi taktın [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
.........Lpg ustaları ile ilgili şunu anlamıştım.Çoğunluğu sadece sistemi bağlayan adam.Sorun çözme bilgileri hiç yok.İyi usta zor bulunuyordu.
+1Milyon Mayoz Bölünmenin etkileri, bölüne bölüne çoğalmışlar muhtemelen Esas olan ana beyni bulmak, 2 yıl ustanın yanında çalışan ne var la bu işte deyip parada varsa dükkan açmış gibi
İlk taktırırken yol ayarı yapmıyor musun dedim,gerek yok dedi işin içinden çıktı.Yarın gidip yol ayarı yapması konusunda ısraredeyim o zaman.
Hiç boşuna uğraşma o adamla derim ben. Israrla iş yapan adamdan hayır gelmez. Zaten adam olsa sen demeden sağa sola çamur atacağına işini layıkıyla yapardı. Olanıda bozar şimdi bu dengesizler. Memleket neresi hocam, profilde görünmüyor. Eğer bulunduğunuz yeri yazarsanız forumda arkadaşalrın tanıdığı yerler olabilir.
Ben taktırırkende hiç yol ayarı yapılmadı 8500 km yol yaptım ne silkeleme nede yüksek devirlerde benzine geçme hiç yaşamadım.Bazen ışıklarda gençlik ruhum ağır basıyor ve bayağı yüksek devirler çeviriyorum gayette güzel gaz yiyor.Şu ana kadarda taktırdığım yerdeki ustadan hiç şikayet duymadım.Zaten kocaeli kayada buraya 0 araçlara burada taktırıyor
Ben taktırırkende hiç yol ayarı yapılmadı 8500 km yol yaptım ne silkeleme nede yüksek devirlerde benzine geçme hiç yaşamadım.Bazen ışıklarda gençlik ruhum ağır basıyor ve bayağı yüksek devirler çeviriyorum gayette güzel gaz yiyor.Şu ana kadarda taktırdığım yerdeki ustadan hiç şikayet duymadım.Zaten kocaeli kayada 0 araçlara lpg burada taktırıyor
Rica etsem uygun bi zamanda araba 2. viteste 3000 -3500 devir civarında giderken gazdan ayağını çek sonra birden diple bakalım bi kesiklik yada silkeleme tarzı bişey olacak mı.Diğer türlü bendede sorun yok.Aslında çok büyütecek bişey değil ama insanın canını sıkıyor.Önceki aracımda lpgliydi ama böyle bi sorun yaşamadım.