0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sonkar nasildir ariycam birazdan geri cagirma varsa randevu alcam teyple gogus arasi arasi kalkar mi acaba
Benim corollada bir kaldirsinlar o gogusu oyle. Gogusu komple degistirtirim:D
bir allahın kulu şu TOYOTATECH sayfasında nereye ne yazacağımızı detaylı anlatabilir mi? [emoji38] Daha önce başka bir başlıkta da sordum kimse anlatmadı
Göğüsteki o açıklık bende kendiliğinden oldu hiç göğüs sökülmedi. Gözüme çok takılıyor nasıl düzeltilebilir çözüm bilen var mı?
güneşten olmuştur aux taktirdin mi
Valla su anki aklım olsa başlarım hava yastığına deyip arabamı bırakmazdım. Bugün teyple göğüs açıklığından dolayi.servise geri gittim. Yaptilar, tam servisten çıkacağım otomatik vites ışıkları yanmıyor. Geri döndüm yaptılar, şu an kül tabağı ışığım yanmıyor. Onu geçtim, kalorifer üfleçlerimin açma kapatmalarını bozmuşlar, şimdi farkettim yarım açılıyor. Alti üstü bir şişirici degistirecekler arabami rezil ettiler.
@Yüksel IŞIK (26882) kardeş geçmiş olsun, hiç hoş bir durum değil.. Şuan terettütde kaldım yaptırıp yaptırmama hususunda,@Naci BİLGİLİ (29218) bey aracınızı aldınız mı..?sizde bi sıkıntı varmı.. ayrılma vs..?