0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotatech e girdim ama sorgulayamadim üye falan olmak gerekiyor sanirim siteyi cözmedim makyajli kasalardada var mi acaba geri cagirma
şase nonu at özelden.İyi kurtardın paçayı Yüksel abi
The following error occurred: 400 - Bad Request. The request had bad syntax. hatası almaktayım sürekli
bir allahın kulu şu TOYOTATECH sayfasında nereye ne yazacağımızı detaylı anlatabilir mi? Daha önce başka bir başlıkta da sordum kimse anlatmadı
Merhaba.Bir süredir medyada çıkan haberlerde TOYOTA'nın hava yastığı probleminden dolayı araçları geri çağıracağı konuşuluyordu. Haberler çıktığı gibi TOYOTATECH'ten aracın geri çağırmasının olup olmadığını sorguladım ve "Yolcu hava yastığı patlatıcısı"ndan dolayı geri çağırıldığını gördüm. Bahsettiğim süreç belki bundan 6 ay önce idi.Bu 6 aylık süreçte gerek çevredeki yetkili servislere telefonla, gerekse yüz yüze bu konuyu sordum. Her seferinde plakayı/şasiyi aldılar ve "Sistemde herhangi bir geri çağırma gözükmüyor" dediler. Ben her seferinde "TOYOTATECH'te gözüküyor !?" dedim, "Bize herhangi bir bilgi gelmedi, bilgi gelince sizi servisimize davet ederiz" dediler. En sonunda forumdan bir kaç E12 sahibinin bu kampanyadan(!) yararlandığını görünce dün BALIKESİR ALTAN'ı ve BANDIRMA ALTAN'ı arayıp durumu tekrar anlattım. Plakadan girip baktıklarında geri çağırmanın gözüktüğü söylendi ve ertesi gün yani bugün servise davet edildim.İşlem aşamasında aracın yanına gittiğimde göğüs öne çekilmişti. Torpido kapağı sökülerek oradan bir kaç işlem yapıldı. Teknisyene yolcu hava yastığı kapağını göstererek "Sistem komple mi değişiyor ?" diye sordum, "hayır sadece patlatıcıyı değiştiriyoruz" dedi.İşlem yaklaşık 2 saat kadar sürdü, herhangi bir ücret ödemeden çıktım.Servisin dediğine göre cıvata fırlama durumu yokmuş fakat şişiricinin yetersiz gelmesinden dolayı hava yastığı istenilen basınçta açılmıyormuş. Ondan dolayı geri çağırma ya da kibar adıyla "kampanya" uygulanmaya başlanmış.Servisten çıktıktan sonra tamircimin 2004 SOL HB makyajsız aracını TOYOTATECH'ten sorguladık, onda da geri çağırma gözüküyor. Kısaca makyajsız kasalarda bu olay var, servisi arayarak bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Zira onlar lütfedip aramıyorlar, bizim bu konunun üzerine düşmemiz lazım.