0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugun aracimi aldim sisiriciler degisti yolcu tarafi yaziyordu kagitta gogusle ilgili bi sikinti yoktu acilma falan arabayi bedavaya yikatmis oldum
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Cumartesi günü servisi aradım, Pazartesi gelin bakalım dediler ama inanın gitmek istemedim. Zira her gidişimde sağlam olan yerler bozuluyor.Şimdi vites ışıkları ara ara yanmıyor, orta konsola vurunca yanmaya başlıyor. Sapasağlamdı ya, 300.000 KM'deki arabanın çalışmayan bir aksamı yoktu, şu anki duruma bakın.Pazartesi günü Muharrem ustama gittim. Orta konsolu söktü, kalorifer üfleçlerini ayarladı, toplamda 15 DK bile sürmedi. Vites ışıklarını söylemeyi unuttum.Servise gitsem 2 saat boyunca 3 kişi bir arabayla ilgilenir, yine ortaya bir sonuç çıkmazdı, daha farklı yerleri bozarlardı.
aynı olayı fark ettim bugün sorunsuz yazmistim ama keşke yaptirmasaydim dedim neyse olan oldu sağ havalandirma ucu yön vermiyor şuan bide klima sayilarinin oldugu yapiskanli seyi cikarmayi başarmışlar ve serviste açıklık olur mu konsolda diye sordugumda cevaplari olmaz niye olsun dedim yaşayanlar varmiş yalan dolan inanmayin dedi
Ya anlamadigim bir olay var. Bu cakma ustalar o parcayi nasil bozmayi basardi.Ben soktugumde o panel bir butun idi. Teyp ile birlikte cikiyor. Ve bu parcayla isleri bile yok. Ne yapiyor bu usta diye servise alinan varliklar...
Ayni sekilde babamin 2005 avenissin direksiyon milini değiştiler.Hiçbir sikayeti yoktu.Ariza ya neden olabilecek parçayı saglam olsun bozuk olsun kaç yil geçerse geçsin önemli değil farkettikleri an değişiyorlar.bu konuda toyota diğerlerinden farkli
Servisi aradim. Biz birsey diyemiyoruz. Toyota genel merkezi sizi arayacak biz gelin diyemiyoruz dedi. Cagirma programinda gorunuyorsunuz ama merkezden sizi arayacaklar teli guncelleyelim , daha parcalar izmir de bileyok yurt disindan geliyor dedi...Baska. servisi aradim . araciniz kampanyada gorunuyor. Beklemenize gerek yok hemen getirin degistirelim dedi....
Mahmut Bey Kayseri yetkili serviste araç başka bir durum nedeniyle oradayken ve herhangi bir değişim talep edilmemesine rağmen kendiliğinden hava yastığı fişeğini değiştirdiler. Sadece hangi yetkili servise gidecekseniz randevu almanızın yeterli olacağı kanısındayım.
Dün İtibariyle Sonkar Yenibosna servisinde airbag fişeği değişimi yapıldı ve radyo paneli ile göğüsün arasında boşluk olduğunu gördüm nasıl bir işcilik var anlamıyorum herhalde para nasıl olsa para almıyoruz çak gitsin mantığı güdüyorlar sanırım tekrar oraya götürmeyeceğim kendim söküp yerine takacağım onlardan iyisini yapacağıma inanıyorum