Gönderen Konu: Hava yastığı şişiricisini kampanyadan değiştirdim.  (Okunma sayısı 23512 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Hava yastığı şişiricisini kampanyadan değiştirdim.
« Yanıtla #140 : Kasım 07, 2016, 22:58:12 »
İkinci kez mi değişti Oğuzhan Bey?
Mehmet hocam sende sorun var mı? Trim sesi filan.. Çorum'da yaptırdım bende. İşin ehilleri gibi.. bende de sorun yok gibi
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Kasım 07, 2016, 22:58:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Kasım 08, 2016, 00:01:47 »
Ciddi ciddi değişen fişeklerdedemi sorun varmış şaka gibi bereket bizim corolla'da değişim gözükmüyo bizimki değişse ve bi problem olsa babam servisi başlarına yıkar  :D
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Kasım 08, 2016, 08:52:30 »
Evet gerçekten değişen fişekler sorunlu hemde sorun daha ciddi 16 ya yakın ölüme sebep verdiği söyleniyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '10
  • 73 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Kasım 08, 2016, 11:01:39 »
Merhabalar arkadaşlar. Bende başka bir nedenden servise gitmiştim ve yolcu hava yastığı tüpünün ücretsiz değişeceğini söylediler. İlk başta şaşırdım ve daha sonra sevindim. Akşama arabamı yıkanmış tertemiz vaziyette teslim ettiler. Kaç gün kullandıktan sonra fark ettim ki göğüste titreşim sesleri çıkıyor. Artı birde teyip ile göğüs arasında ki açıklıkta bir hayli fazla kalmış. Ben aslında bu açıklığın ve titreşimin onlardan kaynaklandığını düşünmemiştim hiç. Şimdi sizin yazıları okuyunca her şey yerli yerine oturdu. Her şey tüpü değiştikten sonra başladı. Aradan 1 ay geçti. Şimdi servise gitsem böyle böyle oldu desem bir aydır neredeydin demezler mi? Sizce gitmelimiyim?
''Üzülme! Der Mevlana Hazretleri ve Şöyle Devam Eder: ''Kaybettiğin Her Şey Başka Surette Geri Döner''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Kasım 14, 2016, 22:19:42 »
Evet gerçekten değişen fişekler sorunlu hemde sorun daha ciddi 16 ya yakın ölüme sebep verdiği söyleniyor.
Selçuk bey bu bilgiyi nerden aldınız acaba bizimle paylaşırmısınız.Benimde fişek değişti eğer kesin bilgi varsa servisle bağlantıya geçmeliyiz.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Hava yastığı şişiricisini kampanyadan değiştirdim.
« Yanıtla #145 : Kasım 16, 2016, 16:34:44 »
Selçuk bey bu bilgiyi nerden aldınız acaba bizimle paylaşırmısınız.Benimde fişek değişti eğer kesin bilgi varsa servisle bağlantıya geçmeliyiz.
Teknoseyirin 29 Ekimdeki gündem değerlendirmesinde paylaşıldı bilgi bu da linki.
http://mobile.reuters.com/article/idUSKCN12Q0DB
Tabi ülkemizde değişime servisler çağırana kadar ölüm yaşanmaz inşallah.
Uzun zamandır okulumdan dolayı araçla pek ilgilenemiyordum haliyle foruma da giremiyordum ama bu haberi alır almaz koştum geldim.  Bu takata sağolsun taklaya getiriyor habire bizi keşke ülkemizde de böyle firmalara dava açıp tazminat alabilsek güvenliğimizi riske atıyorlar diye zengin olurduk :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '04
« Yanıtla #146 : Kasım 26, 2016, 00:36:25 »
Tam olarak tarihini hatırlamıyorum geçen ay İstanbul Toyota'dan bir bayan aradı durumu anlattı sizi servise yönlendireceğim dedi. Müsait bir zamanımda servise gidip bilgi aldım sistemde kamyanyanız görünüyor dediler değişim için randevu aldım. Geçen hafta cuma günü serviste değişim yapıldı. Yaklaşık 2buçuk saat sürdü torpido üst kaplaması sökülüp işlem yapıldı geri toplandı. Yolcu hava yastığı fişeği değiştirildi dediler. Şuan herhangi bir sorunum yok gerçi önceden de yoktu :D

İşçilikten kaynaklı bir sorunla karşılaşmadım. Hatta havalandırma boruları içinde başı boş gezen bişey vardı virajlarda sağa sola hareket edip tıkırtı yapıyordu. Torpido sökülmüşken onu da rica ettim söküp temizlediler o ses de gitti.

Aracım 2004 model Corolla hatchback.
04' Corolla HB 1.6 Vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Aralık 03, 2016, 12:42:01 »
2 gun once degistirdim bende 2003 corolla hb aracımi ucretsiz inflator degisimi yaptilar.
Gurbet neresidir diyene, O’nun olmadığı yer diyesim, O’nun olmadığı yer mi var diyene, alkıp sarılasım var!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #148 : Aralık 14, 2016, 12:54:27 »
Bu sabah Altan'a hava yastığı şişiricisi değiştikten sonra oluşan problemler için gittim.
Sağolsun servis müdürü Ayberk Bey yakinen ilgilendi. Konsola izolasyon yapıldı, kafama bir kaç kez düşen sol direk kaplaması yerine oturtuldu. Direk kaplaması orijinali gibi olmuş, takdir ettim bu konuda. Şu anlık konsoldan gelen herhangi bir ses yok.

11 ay sonra yapılan işin arkasında durmaları ve beş kuruş para ödetmemeleri güzel. Keşke bunlar 11 ay önce, en başında olmasaydı da bu sabah kafam atıp bir hışımla servise gitmeseydim.
1.6 VVT-i