0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talat sd kart ne kullandın? O samsung sıkıntısız çalışıyor mu? Bana da pzt geldi. Küçük kompakt güzel birşeye benziyor.
16 gb samsung class 6 bu arada 3 dakikalık vide0 288 mb tutuyor
O zaman aşağı yukarı 10 dakika 1 gb. 160 dakika 16 gb eder. 2.5 saat ideal gibi sanki? Tabi bu durumda sürekli açık bırakmak mantıklı olmuyor.Peki zaman gecikme rölesi gibi bir şey kullanabildin mi?Sana güvenerekten hizlial.dan samsung sd cardları aldım.
valla en hoşuma giden şey zaman rolesine gerek yok kontağı aç 2 saniyede kapasitor doluyor. marşa basarkende o enerjiyi kullanıyor sanki marşa basmamıssın gibi stabilk çalışıyor.strat stopta direk düğmeye basınca araba çalışana kadar kapalı klaıyor araç çalısınca açılıp kayda başlıyor süper oldu valla ayndadan da ceyranı çekersem hayat bana güzel
Talat hocam, kapasitör ne kadar saniye dayanıyor? Bana gelen kamera da marsa basarken enerji gittiği için tekrar enerji geldiğinde cihaz kilitleniyordu. Bu yüzden satıcı değişim için geri istedi ürünü gönderdim, sanırım kapasitör arızalıydı kameranın.
en fazla 3 saniye dayanıyor. kontak açınca 2 saniyede doluyor o ara açılıyor. marşa basarken kesintiedn etkilenmiyor
Hmm olabilir hocam. Ben daha 1 kez çalıştırdım evde yatıyor kamera vantuzu kesip cama yapışacak şekilde yeniden yapacağım ayna arkasına gizlenecek böylece
Anlayamadım Talat ne yapacaksın. Vantuzu neden keseceksin? Cama nasıl yapıştıracaksın?
Abi vantuz uzun geliyor onu kesip vantuz yerini düz yapacağım böylece kısalacak ve ayna arkasına gizlenecek vantuzla çok uzun geliyor. Aparat satılıyor ama altı dolar oha dedim1 bende
Abi konuda resim var kamera sürüş esnasında camda görüntüyü az da olsa engelliyor ayna arkası tırtıklı yere çift taraflı bantla vantuzu küçülterek sabit takacam ceyran da aynadan alınca tak unut olacak