0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vantuzu tırtıklı yere monte edilebiliyor. Ayna arkasına gelince görüşü hiç engellemiyor.
Özel bir şey yapmadım, normal ıslattım vantuzu. Yarısı tırtıklı yerde, yarısı düz yüzeyde. Direk tutuyor. Ama öncesinde vantuzu dıştan, içe doğru hafif elle esnetmek iyi olur.
Hakan hocam, ben bir sürü vantuzlu alet kullandım, ıslatmak değilde yalayarak ıslatmakla en güzel şekilde yapıştı Pityalin iyi yapıştırıyor herhalde
Bugün bi heves gittim monte ettim çekim yaptım hem 720p hem de 1080p. Sd kartı çıkardım vites kolunun oynadığı yüzeye koydum ve kart koyduğum gibi kaydı gitti derinlere. Çıkartmaya çalıştım ama orta konsolu sökemedim sökecek bir yer de göremedim Aynanın koluna takılan aparatla montajı yaptım çok fazla göze çarpmıyor güzek oldu
önceki sayfada kapasitör 2-3 saniye dayanıyor denmiş ama bu tam doğru değil.elektrik kesildikten sonra 2-3 saniye içinde kamera kapatıyor evet, ancak ayarları çok daha uzun süre hafızada tutuyor kapasitör gücü ile. 1 hafta falan kullanmayınca ayarlar sıfırlanıyor (yani kapasitör bitiyor)
Geçmiş olsun. Vites yolu arasına mı gitti? Bir şekilde ulaşılır. Diğer ayarlar hiç gitmedi, gerçi yine bakayım ama, tarih bir kaç günde gidiyor eğer kullanılmazsa. Bu arada hala son kaydı ayrıca kaydetme fonksiyonunu bulamadım, var mı onu da bilmiyorum. Aslında son çekimi, bir tuşa basınca ayrı kaydetmesi iyi olur.
Diğer ayarlar DEFAULT ayarlar olmasın hocam?
Sağol Hakan Abi Murat Abi. Evet vites yoluna gitti
Yok, döngü dakika, çözünürlük, gece görüş vs özel ayar. Gerçi varsayılan ayarlarını da hatırlamıyorum. Hafızalı otomatik vites olacak demek artık. Görünüyor mu yukarıdan? Muhtemelen tırnaklıdır ya da raylı. Alt tablayı bir yöne çekince diğer yeri serbest kalıyordur. Araştırmak lazım.
30fps neyine yetmedi yahu?
720p 30fps falan yok mu? bu arada çekince göreceksin FHD ile HD arasında çok boyut farkı olmayacak