0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimki 5 volt ile çalışıyor telefon şarj adaptörü ile evin içinde çalıştırıyorum,kontaga ilk basıştada (aksesuar modunda)enerji gelip kamera açılıyor.Devreyi tan incelemedim fakat sd kart kutuları var plastik kapaklı belki devre küçükse içine monte edilip tavan döşemesi arasına gizlenebilir.
Evet arabaların çakmaklıklarına o modda (bunu not aldım aksesuar modu deniyormuş demek ki iki saat anlatmaya çalışıyordum ) elektrik geliyor abi, ama ayna devresine 2. seferde yada çalışınca geliyor elektrik.Bu arada ben olsam döşeme içine sokuşturmazdım, ısınır mısınır Allah muhafaza bu tip elektrikli şeyleri göz önünde tutumak lazım Abi dediğim gibi bir kutu yapıp çift çıkışlı usb portuda koydunmuydu, ilerde başka bir alet bağlayacağın da falan direk oraya takarsın Mesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2015, 23:11:30Çakmaklık adaptörlerinden çıkan devrenin fotosunu koyayımMesaj Birleştirildi: Nisan 28, 2015, 23:21:02
Talat, kameranın çektiği akım 1A'nın çok altında. Hal böyle olunca bir sorun olacağını sanmıyorum, Murat abi de yapmış bir sorunla karşılaşmamış sonuçta. Benim kameraları da yollamışlar, bir de fotoğraf çekmişler bakın gerçekten gönderdik diye.
abi aklıma yattı ama gene bir soru?kararan ayna ile kamera aynı anda sağlıklı çaılışacak mı yani aynaya ya da kameraya yetersiz güç gitmesi ikisinden birinin randımanlı çalışmamasına neden olamz mı? yine sigorta iki cihazı da çekecek mi? kafamda deli sorular @Murat Köse (28015)
Magic Power diye bir ürün varmış Blackvue markasının. Araç içindeki aletlerin fazla akım tüketerek aküyü bitirmesini engelliyormuş. Bununla birlikte 24 saat kayıt yapacak şekilde kullanmayı planlıyorum.
Sıkıntı yok Talat hocam, sıkıntı olacak olsa sigortası atar zaten. Çok dert ettin bence, kafana yatan neresi ise oradan al, ben en kestirme ve en kolay yerden elektrik aldığımı düşünüyorum Mesaj Birleştirildi: Nisan 29, 2015, 16:05:50Mutlu 24 saat kayıt için harici harddisk kullanman gerekebilir. Benim yeni aynalı olan DVR da değilde yeni gelen sizinki gibi kamerada 3 dakikalık FHD kayıt 270Mb yer kaplıyor. Aynanın kayıt 2 dakikası 75 mb. 24 saat için hareket sensörüne bağlı çalışacak bir sistemde nasıl olur bilemiyorum.
Donanim haberde muratın enerjiyi aldığı gibi aynadan alanlar var problemle karşılaşmamımışlar.Mutlunun dediği gibi çektiği amperde çok az problem olmaz kanaatindeyim.Bu hafta sonu işim çıkmazsa denemek istiyorum.
Kameranın gece görüşünden bahsediliyor benim anladığım gece görüşü önündeki led ışıkların yanması , o kadar ledlede fazla bir şey beklememek lazım
Donanımhaberde böyle konularda mı var abi, link verebilirseniz ben artık oralarda takılayım. Beni oralar anlar