0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu, araç kamera videoları için bölümümüz var, orada cihazı ve kartını da belirtip paylaşabilirsin. 5-6 saat arası bir şey gidiyor yanlış hatırlamıyorsam kayıt döngü başa gelene kadar. Döngü, 5 dakikalık kayıtlar. Görüntü oldukça iyi, gece de, gündüz de. Tabi araç far aydınlatma da etkilidir muhtemelen gece çekiminde. Aslında dururken ve farlar kapalı iken de bakmak lazım. Bence görüntü kalitesi daha önemli toplam kayıt süresinden. 60 fps hareketli görüntüde daha iyi sonuç veriyor bence. Sonuçta saniyede 60 kare çekmiş oluyor. 24 kare sonrası akıcı algılanıyor insan gözünce. Bu arada dediğim gibi, son kaydı ayrı olarak kaydedebilecek bir tuş olsa iyi olur. Ben Vlc ile izliyorum. Bu arada çoğu zaman sesini kapatıyorum kameranın ama ses kaydı da kaliteli diyebilirim. Aracı kapatmadan da kamerayı kapatıyorum.
Hayırlı olsun. 1080p ideal bence de. 5 dakikalık periyotlar ve gece görüş ile kullanıyorum, sorun yok. Zoom'u da dışa almak gerek bu arada nispeten daha geniş açı için(soldaki tuşlar odaklama yapıyor). Işık hassaslığı ayarını kaçta kullandığımı hatırlamıyorum, bir ara bakarım. Farklı fikri olan olursa faydalı olabilir bu konuda.
Mümkün olan en kısa süre en ideali gibi bence, 2 dakika kullanıyorum. 5 dakikalıklar kilitlendikçe sdcardda yer kalmayabilir. Düzenli temizlik yapmak lazım
gece görüş derken bizde gece görüş olarak önde 2 adet led var ir led sanmıştım ama bildiğin ışık çıktı faydası olur mu ki o isigin