0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan hocam, çakmaktan alırsanız tabiki öyle olur. Fakat bu kamera zaten az akım çekiyor ve hareket sensörü araç dururken etrafta hareketlenme olmadığı sürece kamerayı çalıştırmıyor, hal böyle olunca direk aküye bağlamayı planlıyorum, araç durduğunda dahi etrafta hareketlenme varsa kaydetmesi için.
şimdi tahayyül edemediğim yer, ön camla tavan döşemesi .o noktada kabloyu döşeme içine mi sokacağım yoksa o boşluğa yapıştıracak mıyım. bildiğim kadarıyla o döşeme çıkmaz.,Valla abi en kolaı beni için şkilde takmak ayna sökme falan beceremem açıkçasıİkincisi kendi kablosu yetmeyeck nasıl bir kablo almam lazım uzatmak için?
Her ürünün 2-3 kaliteleri var.g1w ninde cakmalari var dikkat edin
Kameraların gümrükte takılma ihtimali çok yüksek.Arkadaşım bu işin resmi ticaretini yapıyor. İthalatçılar yani resmi olarak, her zaman getirdikleri ürünlerin yanında 2 adet deneme olarak Araç Kamerası da istemişlerdi, sırf bu 2 kamera yüzünden malları gümrükte bekledi. İş uzun ama şansınız yaver giderse alırsınız ürünleri
Mesajnı okuruken aklıma gelen @Murat Köse (28015)
Bana Zagor derler bebeğim Baltalı İla..m ben Tövbe tövbe Ben diyeyim de sonra Anaaaa ne oldu denmesin
Evet ben bu ürünün indirim kupon kodunu yaklaşık 1 ay önce görmüştüm, donanım haber de bir arkadaş açmış konuyu, fakat bu siteden alışveriş yapanların şikayetleri oldukça fazla ürün çok geç sevk edilmesinden tutun, site ilgisiz olduğu ve kameranın sahte olduğunu söyleyenler var, bende 7-9 $ için riske atmayarak Aliexpress ten Blueskysea markalısını siparis vermeyi düşünüyorum, burada öğrenmek istediğim tek nokta bu cihaz Kapasitörlü kontağı kapatınca hemen kapanacak mı, örneğin ben enerji kesildikten sonra da 5 dk kayıt yapmasını istiyorum, bendeki gs8oo0l pilli olduğu için yapıyor, bunu bilen var mı?
https://forum.dashcamtalk.com/threads/the-g1w-sellers-listing.7619/Ürün gerçek, sahtelerinden değil. Güvenilir satıcılar listesi linkte. Belirli bir süre sonra kapanacaktır. Kapasitör olduğundan pil kadar çok dayanmayacaktır.
Anladım bunu deneyen var mı, yani ne kadar dayanıyor, park halindeyken ne kadar süre ile kayıt yapabilecek acaba?
kapasitör en fazla 15 sn dayanır
Yani o zaman park halinde hiç bir şekilde kayıt yapamayacak bu kötü işte, sadece yoldayken kaydedecek o zaman.