0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mümkün olan en kısa süre en ideali gibi bence, 2 dakika kullanıyorum. 5 dakikalıklar kilitlendikçe sdcardda yer kalmayabilir. Düzenli temizlik yapmak lazım
Kilitlenme derken? Kaydın ayrı bir dosyaya kaydedilip, döngüden(üstüne kayıt) çıkması mı? Aslında evet, 2 ya da 3dak 'da kullanılabilir, sonuçta kayıtlar arası bekleme olmuyor hiç(olsa da farkedilmeyecek kadar düşük). Gece görüş dediğiniz gibi, led ışık, bir de kapatıp deneyeyim, bakalım görüntü kalitesi değişiyor mu? Mesut, aynı özellikler hemen hemen iki üründe, bunda sadece 10dak döngü yok. Hafıza kartı olarak ise 32gb 'ı destekliyor. Senin verdiğin de kapasitörlü mü?
Hakan abi nerdeyse aynı evet bunun için SJ4000 tercih edilmeli bence, keza hem görüntü kalitesi daha başarılı , hem balık gözü var , hem 64GB desteği var 64GB ile yaklaşık olarak 10 saat kayıt süresi sunuyor, üstelik HDMI çıkışı Micro USB çıkışı (sizinkilerde mini) da var , su geçirmez kabı var tatillerde havuzda denizde rahatça kullanılabilir, ben sırf bu yüzden aldım, hem tatilde denizde havuzda kullanırım hemde hava çekiminde kullanırım diye, ama bu kamera araç kamerası olarakta bütün özelliklere sahip, yani sadece aracın içinde bağlı kalmıyor yanında gezdir vidyo kamera olarak kullan, action cam zaten kendisi bence artıları çok falza sizdeki kameralardan üstelik fiyat olarak sadece 10 dolar daha pahalı
Benim bu kamera cortlamış nedense? Morarıyor arada, sonra orjinal güzel görüntüsüne dönüyor, sonra yine morarıyor. Ne zamandır kayıtları kontrol etmiyordum, farketmemiştim hiç.[attach=1]Gündüz morarmış halde[attach=2]Gündüz normale dönüş halde[attach=3]Gece morarmış ve kararmış bir halde, plakalar dahi seçilemiyor.[attach=4]Gece normal halde, plakalar rahatlıkla seçilebiliyor.Önce gece koşullarında ışık yetersiz kaldığında böyle seçilmez hal alıyor sandım, fakat aynısını gündüz de yapıyor. Kamera gidik mi ne dersiniz?
g1wc mi bu? kaç yıl oldu
Senle aynı anda aldım Talat, 25 Nisan 2015 de almışım.
Benim Aliexpress^ten aldığım Blueskysea G1w-c de ara sıra kayıt yaparken kilitlenmiş kayıt yapmamış sonradan fark ettim, kullandıkca sorunlar oluyor sanırım bu cihazlarda, nemden ve ısı dan etkilendiğini düşünüyorum.
arada kartı çıkarıp biçimlendirin. class 6 ve class 4 ler ile tam uyum sağlıyor cihaz. class 10 larla nedense bazen sıkıntılar oluyor.