0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şaşılacak bir durum, acaba yazının olduğu kısım hiç yere basmıyor mu ki?
ben aracı aldığımda önde er300 (2012) arkalarda hıfly hf805 (2014) vardı. hıfly tr'de zor bulunan ucuz çin malı bir lastik. e-c-71 db değerleri var. dün rot balansta lastikleri ön arka yaptırdım. çıkınca abs'yi test ettim, çok uğraştım ama abs'yi devreye sokamadım. hıfly'ler 2014 22. hafta. kıyıpta 4 lastik değiştiremiyorum. en az 2 sene daha biner er300'lere de arkada katlanmaya devam ederim http://www.oponeo.com.tr/lastik-veri/hifly-hf-805-215-55-r17-98-w-xl/?origin=prodlisting&gclid=CjwKEAjwjd2pBRDB4o_ymcieoAQSJABm4egogjMibB4101lPQUlIRPhLn4IlN29WSeMFIBiTkpNHJhoCY-rw_wcB
Bence bu lastiklere kıyın kasaba gidip kıyma yaptırın hatta Turanza hadi neyse de çin malı lastikler kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılanılması lazım
memura dediğine bak 2016 zammına %5+5 versinler kararın çıktığı gün ocağı beklemeden değiştiricem
ER 300 deyip geçmeyin.. Öğlen arkadaşlar ile ofisin bahçesinde sohbet ederken otoparka çok güzel siyah bir Mercedes E200 geldi ve park etti. 2014 veya 2015 model olabilir.. Lastiklere baktım ki kafamı çevirip bir daha baktım Bridgestone ER 300 Turanza... 225'lik galiba yanlış görmediysem ölçüsüne pek dikkat etmedim ama taban bizim Turanza'lar ile aynı olup T001 gibi bir tip filan yazmıyordu. Not : Bahsettiğim siyah Mercedese bir daha baktım ve 245'lik lastikler. Ve aynı E200'ün bir de beyazı var yine otopark da ve Avangarde paket olup yıldızı yok kaputta ve o da Bridgestone ER 300 Turanza lastikliydi. Yani forumun beğenmediği (ben hariç) Turanzalar Mercedes E200'ler de cirit atıyor.
Aldığım araçta önlerde 8 aylık Turanza lastik vardı. Lastikler yeni olduğu için mutlu olmuştum. Ama eski arabam olan broadwayde bile daha iyi yol tutuşu vardı. Buradaki bilgileri okuduktan sonra yol tutuş sıkıntısının lastiklerden kaynaklandığını farkettim. Arka lastikleri değiştireceğim. Onların tarihi baya eski. Sadece iki lastik alıp turanzaları arkaya taksam sorunum düzelir mi? Eğer turanzaları satabileceğimi bilsem dördünüde değiştireceğim.Not:Eski aracımdaki lastikler Michelindi.