0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baska bir lastik taktiginda o zaman anlarsiniz. Bende memnundum degistirene kadar Lastik tavsiyem goodyear egp dir bu arada
Şöyle bir durum var İlke yani ne bi fren problemi nede bi yol tutuş problemi hissetmiyorum ben.Lastik değişince ne değişecek ki
İşte onu anlamak için kaliteli bir lastiğe ihtiyacınız var. [emoji4] Lastik normal şartlarda aracın yer ile temas eden tek parçası. Dolayısıyla performansa, güvenliğe ve konfora muazzam bir şekilde nüfuz ediyor.
Şu turanzalardan kurtalayım trim sesi gelirse her hafta cumartesi servise trimleri yağlatmaya baktırmaya gitmeye üşenmem. Lojman biraz absürt bi yerde. traktörler falan tarladan çıkıp asfalttan gidiyor sürekli o yüzden yol sürekli toz toprak çamur. 40-50 ile bile giderken arabanın yolda gezdiğini hissediyorum. daha 26 bin km lik lastik bunlar. İnsaf bee! Önemli bir dipnot: Sıfır araçta araç teslim edilmeden önce bayiye bildirdiğiniz takdirde istediğiniz lastiği taktırabilirsiniz. Tabiki üzerindeki lastikle olan fiyat farkını siz karşılamak kaydıyla. Biz arabayı teslim aldığmızda neden biriston anlatsana biraz Ömer abi demiştim Araba hazırlatılmadan ilk satış yapıldığında yani araba yola çıkmadan söyleseydin turanzaları sıfır fiyatına sayıp istediğin lastiği takardık dedi ve ben çöktüm. Şimdi birisi çıkıp almadan önce görmediniz mi turanzaları diye ama arabayı alma hikayemi bilenler buna gülecektir
Allah kimseyi Auriste Turanza kullanacak hale düşürmesin derim abi.Beni en iyi sen anlarsin.52 bin km deki lastiklerim hala disleri vardi ya.[emoji1] Ki sayisiz el freni,patinaj,hor kullanima rağmen.
Benim önlerde goodyear egp takili. Arkalarda turanza El freninde cok guzel kayiyor. Ve disleri erimiyor. Virajlarda arabanin arkasi savruluyor onler kurtariyor