0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aldığım araçta önlerde 8 aylık Turanza lastik vardı. Lastikler yeni olduğu için mutlu olmuştum. Ama eski arabam olan broadwayde bile daha iyi yol tutuşu vardı. Buradaki bilgileri okuduktan sonra yol tutuş sıkıntısının lastiklerden kaynaklandığını farkettim. Arka lastikleri değiştireceğim. Onların tarihi baya eski. Sadece iki lastik alıp turanzaları arkaya taksam sorunum düzelir mi? Eğer turanzaları satabileceğimi bilsem dördünüde değiştireceğim.Not:Eski aracımdaki lastikler Michelindi.
Lastik 2 değişmez, takım olarak 4 değişir, aynı marka farklı desen ols bile araç yolda sıkıntı yaratabilir.[/quoteSize katiliyorum. Yakinda 4 unude degistirme planim var.
Cinnet geçirip alıcam elime Pıçağı ; Gece vakti ne kadar ER300 var kesecem. Sizde mutlu olun ben de
Onu düşündüm ama kasko karşılamaz
Polise tutanak tutulursa karsilar Ama hasarsizlik bozuluyor ufak bir miktar. Abi dikkat et kameralara yakalanma
Aynen önce kamera tespiti yapmak lazım sonra. Yoksa mahallenin tüm kesilen lastiklerinin ihalesi bana kalır
Abi aracı senin mahalleye bırakayımda benim arkalarada bir el at
2 tane lastiğimizin durumu iyi.Atıyorum 2 lastiğin durumu kötü.4 tane değişecek diye bir durum yok.2 lastik yenilenir.Lastiklerin 2 tanesinin eski olmasının en yaygın sebebi kışlık 2 lastik alan kullanıcıların diğer 2 lastiğinin daha çok eskimesi .Yoksa aynı süre kullanılan lastikler hemen hemen yakın düzeyde(aracın önden çekiş veya arkadan itiş durumu etklili)eskirler.Ömrünü doldurmamış ve araca uygun ebatta ki lastikleri değişmek sadece israfa sebep olur.