0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ilke neden önler ayrı marka, arkalar ayrı marka, farkındaysan desen de demiyorum niye ayrı marka, bunun çok büyük bir güvenlik zafiyeti olduğunu eminim biliyorsundur!
Dediginden birsey anlayamadim abim. Lastigi araca taktiktan sonra niye tekrar tarihe bakalimki alirken baktik ustune 5 sene koyup ona gore tarih belirledik kafamizda. Mesela ben arkalardaki turanzalari 2017 de veya 50 bin kmde yenileyecegim. Ondeki egpleri 2019 da veya 50 bin kmde yenileyecegim
Biliyorum abi. Fakst gecen sene kaskodan bir ladtik degistirmemiz gerektigi icin ben 2 adet lastik aldim(1 sini kendi cebimden odedim) onuda onlere taktim.Arka lastikleri degistirmeyide isterdim fakat hem lastiklerin 2 senelik oluşu hemde 1.5 aylik uzun bir tatil sonucu masraf etmek istemedik.
Şundan dolayı dedim kimi insanlar sadece diş derinliğine bakıyor lastiğin. 5 seneden sonra lastiğin diş derinliğinden çok bence üretim tarihi daha önemli olduğu için söyledim. Mesela sen 5 yıl 50 bi gibi bir değer belirlemişsin kendine.
Anladım Ilkecim o zaman yüksek hızlara dikkat et aman.
Şubatta muayeneye girdik 8 mm diş derinliği vardı hala sanki lastik değil de tahtadan koymuşlar oraya da kağnı tekerleği gibi erimiyo hiç İlkenin fotodaki kadar değil benimkiler ama çok da aşırı bi farkımız yok. O fark da İlkenin el frenini birazcık fazla kullanmasından
Sert lastik görmemişsiniz Benim marshal 34 bin km yaptı daha dişleri üzerindeki yazılar silinmedi. Hatta yarın fotoğraf çekip göstereyim.
Yazlık bir lastik mi bu?
Birazdan size 11 senelik Turanza fotoğrafı atıcam Ekleme ;
Kac km yol yapti yav bu?
Şuan araba 28865km'de fabrikadan çıkan lastikler
Evet, gürültülü, konforsuz, kayan, savuran, duramayan, durunca kalkamayan yazlık lastik. Fotoğraf çektim şimdi eve gelmeden. 34 bin km'de, neredeyse hiç aşımayan Marshal lastiklerim ER300'ün kıymetini bilin.