0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buna sadece 1 kamera bağlanıyor. Öne bakan kamera aynanın üstünde arka kamera da cihazın USB portuna bağlanıyor. Arka Kameranın kablosu tek ince uçlu birşey
Murat güle güle kullan,Aynadaki görüntü yansıma mı? Cerçevedede gözüküyor.
Murat iyi günlerde kullan hayırlı olsun.El becerin ve araştırıp uyğulama yönün on numara maşallah.
Birşey değil Burak Bir sürü foto var o kısmın fotosu yok iyimi Mahalleliden utancıma arabanın arkasına geçip foto çekemedim Ama çekince mutlaka koyacağım.Burak sağını solunu bilmiyorum ama arabanın arkasına geçince sol tarafında kalıyor. Her iki tarafta boşluk var, tam ortlayamadım çünkü açma kapama yerine denk geliyordu. Bende sol taraftaki plaka lambasının altından çıkartıp plaka lambası ile açma düğmesi arasında kalan 3-5 cm lik plastik bir yer var onun altına yapıştırdım. Ortanın soluna yani. Hiç bir şey fark etmedi görüntüde bana göre çünkü maşallah kamera açısı baya geniş arkamdaki arabaların komple önünü gösteriyor ve sağdan da soldan da 50 cm gibi yere kadar gösteriyor. Foto vardı galiba bir bakayım.Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 00:30:38Foto yokmuş kamera kaydı varmış kurcuklarken https://yadi.sk/d/uxgu9rAag2XgLMesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 00:41:48Bu videolardan kısa olanında arkamda bir büyük araç var mesela o kargocuların arabası gibi olanlardan doblo gibi olandan ve aramızda 30-50 cm mesafe varMesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 01:05:44FORD Transit miş hiç anlamıyorum şu arabalardan
hocam o zamanlayıcı röle hazır bulunur mu? bilginiz var mı
Ekleyecektim Talat hocam ama malesef silmişim. Ön ve arka kamerayı aynı anda 2 ayrı klasöre kayıt ediyor cihaz. Ben ön kamera klasörünü silmişim, windows 10 TP sürümünü yüklemiştim laptopa , yanlış birşeyler oldu video seyrederken silmişim listeden kaldıracağım derken. En kısa zamanda yola çıkarsam nasipse yükleyeceğim aklımda Güzel olmuş değil mi Talat hocam, beğendin mi? Alırsan bunun gibi birşey al hiç yer kaybın olmuyor camda. Almadan öncede alacağın ürünün linkini verde bakalım. Aynada LCD ekran mutlaka SAĞ tarafında olsun
@Talat Serkes (28471) Talat Bey Kusura bakmayın geç cevap verdim. Zamanlayıcı rölenin hazırını ebaydan aldım ancak tam istediğim gibi olmadı, onda sıkıntı şöyle oldu, aracın kontağını ilk kademe (AC) çevirdiğinizde elektrik alıyor, röle saymaya başlıyor, AC ile ON arasında bir müddet beklemek gerekiyor sonra kontağı çevir diğinizde kısa bir süreliğine araçta elektrik gidi geliyor o esnada rölede de elektrik gidip geliyor buda benim kamerada sıkıntı çıkartıyordu. Bunun üzerine Ankara/Ulus ta yaptırdım, yanlış hatırlamıyorsam 30TL idi.
abi süper olmuş valla helal olsun yaa. keşke yakın yerlerde olsak bi otursak sohbet etsek ne güzel olur hem senden akıl danışırım abi şu an planım yok açıkçası ama güzel indirime giren bir ürün olursa almayı düşünürüm Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 19:44:53müsait olunca irtibata geçeceğim hocam
Siz herhangi bir çarpma veya hareket olması durumunda kamera kayıt yapsın istiyorsunuz, kameranızda batarya yok mu ? o kayıt esmasında bataryadan elektrik alsın.