Gönderen Konu: Avensis T27 DVR Montajı hakkında  (Okunma sayısı 14816 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis T27 DVR Montajı hakkında
« Yanıtla #40 : Nisan 12, 2015, 00:14:30 »
Teşekkürler Burak sağolasın, inan beni çok mutlu etti. Karartma olayı zaten benim için çok önemli bir özellik değil di. Yıllarca kararmayan aynalı araba kullandım ben :) Sıkıntı yok yani  :tamam:

Ayna Mavimtırak gündüzleri akşam siyahımsı. Aynı anda hem ön kamera hemde arka kamera kayıdı yapıyor cihaz. Ayrıca park halindeyken darbe falan olursa, inşallah olmaz, otomatik olarak açılıp her 2 kameradanda kayıt yapıp kaydı kilitliyor. Süper oldu hele benim gibi arkayı görme problemi yaşayanlar için ideal :) Arka kamerada normalde park çizgileri yok, geri vitese takınca park çizgileri çıkıyor. Buda güzel bir özellik diğer türlü her daim çizgili kameralardan değil.

Burak, inan bence TOYOTA nın en sağlam yeri orası bence, aynen  sen  gibi zorladım kırılacak seviyeye getirdim hatta biraz esneme falan oldu plastikte ama banamısın demedi yahu. Bende madem olmayacak deyip kablo bağı ile bağladım kabloyu. Sadece o kısım içime sinmedi, Ahmet hocam sonradan yöntemini söyledi sağolsun bakalım artık yarına müsait olursam inip bir deneme daha yaparım. Olmazsa bu şekilde kalır.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 12, 2015, 00:16:29
Birde en güzel kısım bu çakmaklıkla falan uğraşmadım. Aynadan aldım elektriği. 2 Kablo var zaten birisi mavi diğeri siyah beyaz şase kablosu zaten , sokette kabloda kesme falan yapmadan soketin arkasından kablonun uçlarını itekledim arkasından da çıkmasın diye KÜRDAN doldurdum sıkıştı mis gibi :)
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 12, 2015, 00:14:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 12, 2015, 00:26:36 »
Murat abi eline sağlık güle güle kullan  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #42 : Nisan 12, 2015, 00:34:04 »
Sağolasın Yaşar, daha iyileri sizlerin olsun inşallah. 62 Dolara bu kadar :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Nisan 12, 2015, 00:37:38 »
Arkadaş bana buna benzer bi cihaz getirdi usb ve sd kart takılıyor monitör ve kamera bağlantısı var sendeki kamera bağlantı uçları nasıl?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #44 : Nisan 12, 2015, 00:49:03 »
Buna sadece 1 kamera bağlanıyor. Öne bakan kamera aynanın üstünde arka kamera da cihazın USB portuna bağlanıyor. Arka Kameranın kablosu tek ince uçlu birşey
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 12, 2015, 08:38:18 »
Murat güle güle kullan,
Aynadaki görüntü yansıma mı? Cerçevedede gözüküyor.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Nisan 12, 2015, 11:12:30 »
Buna sadece 1 kamera bağlanıyor. Öne bakan kamera aynanın üstünde arka kamera da cihazın USB portuna bağlanıyor. Arka Kameranın kablosu tek ince uçlu birşey
Teşekkür ederim.  :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 12, 2015, 11:40:54 »
Murat iyi günlerde kullan hayırlı olsun.El becerin ve araştırıp uyğulama yönün on numara maşallah.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Nisan 12, 2015, 12:00:22 »
Murat güle güle kullan,
Aynadaki görüntü yansıma mı? Cerçevedede gözüküyor.
Hangisi hocam? Yansıma olayını anlayamadım?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Nisan 12, 2015, 12:03:26 »
Murat iyi günlerde kullan hayırlı olsun.El becerin ve araştırıp uyğulama yönün on numara maşallah.
Sağ olasın abi, burada büyüklerimizden küçüklerimizden öğrendiklerimi yapmaya çalışıyorum. Bunda her şey  hazır geldiğinden kolay oldu. Ama bu şekilde işçilik yapınca kendimle gurur duymadım değil hani :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Nisan 15, 2015, 23:54:30 »
Avensis T27 ci arkadaşlarıma fikir olsun diye montaj görüntüleri. Toplu halde RAR dosyası. 136 mb tutmuş yahu, içinde bir sürü arabanın bagaj kapağı altı fotoları var :)

https://yadi.sk/d/G6oLYNheg2WJg
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 16, 2015, 00:18:17 »
Fotoğraflar için teşekkürler. Arka kamerayı sağ plaka lambasının sağ tarafındaki boşluğa mı taktınız? Kameranın ortalı olmaması görüşü ne derece etkiliyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Nisan 16, 2015, 00:24:25 »
Birşey değil Burak  :tamam:

Bir sürü foto var o kısmın fotosu yok iyimi :) Mahalleliden utancıma arabanın arkasına geçip foto çekemedim :) Ama çekince mutlaka koyacağım.

Burak sağını solunu bilmiyorum ama arabanın arkasına geçince sol tarafında kalıyor. Her iki tarafta boşluk var, tam ortlayamadım çünkü açma kapama yerine denk geliyordu. Bende sol taraftaki plaka lambasının altından çıkartıp plaka lambası ile açma düğmesi arasında kalan 3-5 cm lik plastik bir yer var onun altına yapıştırdım. Ortanın soluna yani. Hiç bir şey fark etmedi görüntüde bana göre çünkü maşallah kamera açısı baya geniş arkamdaki arabaların komple önünü gösteriyor ve sağdan da soldan da 50 cm gibi yere kadar gösteriyor. Foto vardı galiba bir bakayım.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 00:30:38
Foto yokmuş kamera kaydı varmış kurcuklarken :)

https://yadi.sk/d/uxgu9rAag2XgL

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 00:41:48
Bu videolardan kısa olanında arkamda bir büyük araç var mesela o kargocuların arabası gibi olanlardan doblo gibi olandan ve aramızda 30-50 cm mesafe var

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 01:05:44
FORD Transit miş :) hiç anlamıyorum şu arabalardan  :olu: :olu: :olu:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Nisan 16, 2015, 18:19:02 »
Birşey değil Burak  :tamam:

Bir sürü foto var o kısmın fotosu yok iyimi :) Mahalleliden utancıma arabanın arkasına geçip foto çekemedim :) Ama çekince mutlaka koyacağım.

Burak sağını solunu bilmiyorum ama arabanın arkasına geçince sol tarafında kalıyor. Her iki tarafta boşluk var, tam ortlayamadım çünkü açma kapama yerine denk geliyordu. Bende sol taraftaki plaka lambasının altından çıkartıp plaka lambası ile açma düğmesi arasında kalan 3-5 cm lik plastik bir yer var onun altına yapıştırdım. Ortanın soluna yani. Hiç bir şey fark etmedi görüntüde bana göre çünkü maşallah kamera açısı baya geniş arkamdaki arabaların komple önünü gösteriyor ve sağdan da soldan da 50 cm gibi yere kadar gösteriyor. Foto vardı galiba bir bakayım.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 00:30:38
Foto yokmuş kamera kaydı varmış kurcuklarken :)

https://yadi.sk/d/uxgu9rAag2XgL

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 00:41:48
Bu videolardan kısa olanında arkamda bir büyük araç var mesela o kargocuların arabası gibi olanlardan doblo gibi olandan ve aramızda 30-50 cm mesafe var

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 01:05:44
FORD Transit miş :) hiç anlamıyorum şu arabalardan  :olu: :olu: :olu:

abi ön kamera videosu da ekleyebilir misin?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Nisan 16, 2015, 19:03:03 »
Ekleyecektim Talat hocam ama malesef silmişim. Ön ve arka kamerayı aynı anda 2 ayrı klasöre kayıt ediyor cihaz. Ben ön kamera klasörünü silmişim, windows 10 TP sürümünü yüklemiştim laptopa , yanlış birşeyler oldu video seyrederken silmişim listeden kaldıracağım derken.  :argh: :argh:

En kısa zamanda yola çıkarsam nasipse yükleyeceğim aklımda  :tamam:

Güzel olmuş değil mi Talat hocam, beğendin mi? Alırsan bunun gibi birşey al hiç yer kaybın olmuyor camda. Almadan öncede alacağın ürünün linkini verde bakalım. Aynada LCD ekran mutlaka SAĞ tarafında olsun  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 180000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 16, 2015, 19:27:42 »
hocam o zamanlayıcı röle hazır bulunur mu? bilginiz var mı

@Talat Serkes (28471) Talat Bey Kusura bakmayın geç cevap verdim. Zamanlayıcı rölenin hazırını ebaydan aldım ancak tam istediğim gibi olmadı, onda sıkıntı şöyle oldu, aracın kontağını ilk kademe (AC) çevirdiğinizde elektrik alıyor, röle saymaya başlıyor, AC ile ON arasında bir müddet beklemek gerekiyor sonra kontağı çevir diğinizde kısa bir süreliğine araçta elektrik gidi geliyor o esnada rölede de elektrik gidip geliyor buda benim kamerada sıkıntı çıkartıyordu. Bunun üzerine Ankara/Ulus ta yaptırdım, yanlış hatırlamıyorsam 30TL idi.
2011 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #56 : Nisan 16, 2015, 19:44:24 »
Ekleyecektim Talat hocam ama malesef silmişim. Ön ve arka kamerayı aynı anda 2 ayrı klasöre kayıt ediyor cihaz. Ben ön kamera klasörünü silmişim, windows 10 TP sürümünü yüklemiştim laptopa , yanlış birşeyler oldu video seyrederken silmişim listeden kaldıracağım derken.  :argh: :argh:

En kısa zamanda yola çıkarsam nasipse yükleyeceğim aklımda  :tamam:

Güzel olmuş değil mi Talat hocam, beğendin mi? Alırsan bunun gibi birşey al hiç yer kaybın olmuyor camda. Almadan öncede alacağın ürünün linkini verde bakalım. Aynada LCD ekran mutlaka SAĞ tarafında olsun  :tamam:

abi süper olmuş valla helal olsun yaa. keşke yakın yerlerde olsak bi otursak sohbet etsek ne güzel olur :) hem senden akıl danışırım :)

abi şu an planım yok açıkçası ama güzel indirime giren bir ürün olursa almayı düşünürüm :)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 19:44:53
@Talat Serkes (28471) Talat Bey Kusura bakmayın geç cevap verdim. Zamanlayıcı rölenin hazırını ebaydan aldım ancak tam istediğim gibi olmadı, onda sıkıntı şöyle oldu, aracın kontağını ilk kademe (AC) çevirdiğinizde elektrik alıyor, röle saymaya başlıyor, AC ile ON arasında bir müddet beklemek gerekiyor sonra kontağı çevir diğinizde kısa bir süreliğine araçta elektrik gidi geliyor o esnada rölede de elektrik gidip geliyor buda benim kamerada sıkıntı çıkartıyordu. Bunun üzerine Ankara/Ulus ta yaptırdım, yanlış hatırlamıyorsam 30TL idi.

müsait olunca irtibata geçeceğim hocam
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Nisan 16, 2015, 19:49:00 »
abi süper olmuş valla helal olsun yaa. keşke yakın yerlerde olsak bi otursak sohbet etsek ne güzel olur :) hem senden akıl danışırım :)

abi şu an planım yok açıkçası ama güzel indirime giren bir ürün olursa almayı düşünürüm :)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 19:44:53
müsait olunca irtibata geçeceğim hocam

Gönüller bir olsun her daim. Mekanlar uzak olabilir ama gönüller hep beraber inşallah.  :saygi: Şu an için elimde yapılacak iş olarak o aldığım reflektörlerin yerine takacağım lamba işi kaldı. Bakalım nasip az daha yaz gelsin ya kendim dalacağım yada serviste takarlarsa taktıracağım.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #58 : Nisan 17, 2015, 18:13:13 »
bu arada avensis tepe lambasının içi merak edenler için

http://imgur.com/1PyaI3f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Nisan 17, 2015, 20:46:05 »
Resim görünmüyor  :asikadam:

Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2015, 20:49:52

Siz herhangi bir çarpma veya hareket olması durumunda kamera kayıt yapsın istiyorsunuz, kameranızda batarya yok mu ? o kayıt esmasında bataryadan elektrik alsın.

Bu kısmı görmemişim kusura bakmayın, evet kameranın bataryası varmış, tam şarj olunca alet kendine gelmişti  :tamam: Aynaya dokununca kendi açılıyor bataryasından. Ama Allah muhafaza çarpma falan esaslı bir çarpma olursa belki devreye girecek gibi :)
THE END