0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bagajı yaklaşık 3 yıl kadar önce kumandalı yapmıştım. Şimdi buna benzer bişey yapmayı düşünüyorum tabi kapanma olayı olmayabilirde sensör işi olmaz ise manuel yaparım https://www.youtube.com/watch?v=MyaleCEsqoM
Hahahaha bu gerçekte arabada var mı yoksa modifikasyon mu?Neden güldün dersen, bu ayna kapatma modülü olayı vardı bizim, arabanın içine kızımı oturtup içerden ayna kapama açma düğmesine bastıracak ve videosunu paylaşacaktım Burada arkadaşlara şov olsun diye (gerçi sonradan modülü taktım gerek kalmadı ) Birde bizim bagaj için aynı şovu yapacaktım. Bizim bagaj, arabayı kablo ile PC ye bağlayınca orada bir yer var pc de tıklayınca bagajı açıyor, yine kızımla birlikte böyle bir kandırmaca film yapacaktım ahanda bakın bagajı kumandadan açıyorum diye Aklıma o geldi.Bu heriflerde pek tekin gelmedi gözüme, başka biri içerden yada dışardan kumandasına falan basıyor olabilir
Kucuk tiklamalarda tiklanan arabaya, nesneye zarar vermiyor. Aksine tampon fazla esnedigi icin boya catliyor. Murat hocam tamponun yan taraflarinda nasil bir tutacak veya tirnak var? Teker ile stop arasina minibus vurdugundan beri tampon devamli cikiyor bastirinca oturuyor.
Murat Köse arkadaşım, Arabanıza yapmış olduğunuz extraları takdir ederek okudum. Sizi ve sizin gibi arkadaslarımı hayranlıkla takip ediyorum. Gece saat 12 de eve geldim ve saat şu anda 04.10 paylasımlarınızı okuyorum. 2011 model avensis t27 elegant extra sahibiyim. Aracınızda yapmış oldugunuz çalışmaları çok beğendiğim için bende yaptırmak istiyorum. sizden ve diğer forumdas arkadaslardan yardımlarınızı rica edeceğim. Eger bulundugunuz şehire gelecek olursam bana yardımcı olabilirmisiniz.aracıma yaptırmayı düşündüğüm uygulamalar şöyle.* otomatik kapanan cam ve ayna modülü* park sensörü yada geri görüş kamerası.hangisi daha iyi olur emin değilim.Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Özelden telefonunuzu verebilirmisiniz.
Murat abi şu oyuncağın ön kamera örnek videosu hala yayınlamadın. sıcaklarda falan durum nedir ısınınca açılma vs yapmadı değil mi? bu arada cihazı türkçeleştirdim dedin. satıcı acaba türkçe menülü yolluyor mu?
Örnek video mu çok teferruatlı o iş ya, aynayı sökmek eve getirip pcye bağlamak lazım. Sdcardda öyle kolay çıkacak gibi değil. Çok çok kaliteli değil sanırsam görüntü ama yinede Allah muhafaza kaza maza olursa iş görür. Şimdiye kadar mekanik bir sıkıntısı olmadı, her şeyi çalışıyor ama pili dandik çıktı. Kendim pil lehimledim ama oda çok iyi değil. Kaliteli 3.7 volt kalem pil alıp bağlamam lazım arkasında ayna ile boş yer var. Şu anda kalem pille çalışıyor :tamam:pili dandik olunca saat tarih olayı dikiş tutmadı. Adamların dükkana bir daha bakmadım hiç belki tr yapmışlardır ama bence kullanışlı güzel bir ürün hem ön hem arka kamera kayıt ediyor.
Transistor taksaydın yanlız son videoyu kaydetmez o zaman. [emoji23] neyse Allah kaza bela vermesin de aynayı söküp video izlemek nasip olmasın [emoji56]