Gönderen Konu: Avensis T27 DVR Montajı hakkında  (Okunma sayısı 14809 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis T27 DVR Montajı hakkında
« Yanıtla #100 : Mayıs 03, 2015, 20:07:56 »
Bagajı yaklaşık 3 yıl kadar önce kumandalı yapmıştım. Şimdi buna benzer bişey yapmayı düşünüyorum tabi kapanma olayı olmayabilirde sensör işi olmaz ise manuel yaparım  :) https://www.youtube.com/watch?v=MyaleCEsqoM

Hahahaha bu gerçekte arabada var mı yoksa modifikasyon mu?

Neden güldün dersen, bu ayna kapatma modülü olayı vardı bizim, arabanın içine kızımı oturtup içerden ayna kapama açma düğmesine bastıracak ve videosunu paylaşacaktım :) Burada arkadaşlara şov olsun diye (gerçi sonradan modülü taktım gerek kalmadı :) )  Birde bizim bagaj için aynı şovu yapacaktım. Bizim bagaj, arabayı kablo ile PC ye bağlayınca orada bir yer var pc de tıklayınca bagajı açıyor, yine kızımla birlikte böyle bir kandırmaca film yapacaktım ahanda bakın bagajı kumandadan açıyorum diye :) Aklıma o geldi.

Bu heriflerde pek tekin gelmedi gözüme, başka biri içerden yada dışardan kumandasına falan basıyor olabilir :)
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Mayıs 03, 2015, 20:07:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Mayıs 03, 2015, 20:30:17 »
Hahahaha bu gerçekte arabada var mı yoksa modifikasyon mu?

Neden güldün dersen, bu ayna kapatma modülü olayı vardı bizim, arabanın içine kızımı oturtup içerden ayna kapama açma düğmesine bastıracak ve videosunu paylaşacaktım :) Burada arkadaşlara şov olsun diye (gerçi sonradan modülü taktım gerek kalmadı :) )  Birde bizim bagaj için aynı şovu yapacaktım. Bizim bagaj, arabayı kablo ile PC ye bağlayınca orada bir yer var pc de tıklayınca bagajı açıyor, yine kızımla birlikte böyle bir kandırmaca film yapacaktım ahanda bakın bagajı kumandadan açıyorum diye :) Aklıma o geldi.

Bu heriflerde pek tekin gelmedi gözüme, başka biri içerden yada dışardan kumandasına falan basıyor olabilir :)
Olabilir ülkemizde mümkün Arkadaş Chevrolet Cruze almıştı orjinalde cam kaldırma modülü yoktu  altyapısı vardı sonradan serviste bi parça takıldı bana hava atacaktı. Bende merkezi kilit beyni arızalı onu değiştirdim cam açıktı düğmeye basınca camlar kapandı yuh bunuda ne ara yaptın bende sana hava atacaktım diyordu.Bide 2002 yılında elime Ericsson T10 geçti onların huyu ortasına basınca kapanır açılırdı. Buda kapanıp açılınca kırmızı ışık yanıp şar oluyor gibi batarya resmi çıkıyordu. Bi arkadaşı makaraya sarmıştım şarj cihazı evde ben gezerken şarj oluyor diye. Oda 2 günlüğüne istemişti  :rofl: Temsil yanlış olmasında sen bunlardan ilham aldın galiba Murat abi?  :) https://www.youtube.com/watch?v=QmKHKXugJZY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #102 : Mayıs 03, 2015, 20:39:54 »
 :rofl: :rofl: :rofl:

Aynen Yaşar :) Bu adamlar benide geçmişler yahu :) Bunu sesli komut diye Youtube a koyacan baya atlayan olur, bagajı aç deyince bagaj açılacak, camları kapat hop camlar kapanacak aynayı kapat hoop aynalar kapanacak :)

Demek ki insanlar senden yalan beklemiyorlar, güvenilir adamsın vesselam  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Mayıs 03, 2015, 20:40:40 »
abi bi laf var bizim orda.
Yapılan işin kötüsü olmaz.
Ki şahane olmuş ledler çok kuvvetli inşallah uzun ömürlü olur.
Tampona gelince tekme vursan aşağı inecek cinsten mesela git tamponun köşesini elinle bastır her tarafıoynuyor. Ama iyii tarafı küçük tıklamalarda tampona kalıcı zarar vermiyor:))
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #104 : Mayıs 03, 2015, 20:50:04 »
Arkasına destek koysalar iyiydi ama :( Geçenlerde ben ufak bir agacın göbeğine çarpmıştım geri geri salarken arabayı, o kısımdaki boyalar komple çatlamıştı hatta şimdi o çatlayan kısımdan boyaların bazısı dökülmüş :) Arka kısım destekli olsa belki bu kadar çatlatacak şekilde gevilmezdi.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Mayıs 03, 2015, 20:53:42 »
Kucuk tiklamalarda tiklanan arabaya, nesneye zarar vermiyor. Aksine tampon fazla esnedigi icin boya catliyor.
Murat hocam tamponun yan taraflarinda nasil bir tutacak veya tirnak var? Teker ile stop arasina minibus vurdugundan beri tampon devamli cikiyor bastirinca oturuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #106 : Mayıs 03, 2015, 21:04:07 »
Kucuk tiklamalarda tiklanan arabaya, nesneye zarar vermiyor. Aksine tampon fazla esnedigi icin boya catliyor.
Murat hocam tamponun yan taraflarinda nasil bir tutacak veya tirnak var? Teker ile stop arasina minibus vurdugundan beri tampon devamli cikiyor bastirinca oturuyor.

Aynen Burak, dediğin gibi karşı taraf korumalı :) Çarptığım ağaca birşey olmadı, çizik bile yok ama benim tampon ezildi :)

Tırnaklı orası ve diğer yerleri Burak, tampon tarafında içi delikli bir yer var karşı taraftaki tırnağa giriyor. Kesin senin tamponda o delikli yerin delik yapan ufacık 3-4 mm lik parçası kopmuştur.  O kadar komik ki o kısımlar, kartonu boya belki daha sağlam olur.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31800
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Temmuz 21, 2015, 04:20:21 »
Murat Köse arkadaşım,
Arabanıza yapmış olduğunuz extraları takdir ederek okudum. Sizi ve sizin gibi arkadaslarımı hayranlıkla takip ediyorum. Gece saat 12 de eve geldim ve saat şu anda 04.10 paylasımlarınızı okuyorum.
2011 model avensis t27 elegant extra sahibiyim. Aracınızda yapmış oldugunuz çalışmaları çok beğendiğim için bende yaptırmak istiyorum. sizden ve diğer forumdas arkadaslardan yardımlarınızı rica edeceğim. Eger bulundugunuz şehire gelecek olursam bana yardımcı olabilirmisiniz.
aracıma yaptırmayı düşündüğüm uygulamalar şöyle.
* otomatik kapanan cam ve ayna modülü
* park sensörü yada  geri görüş kamerası.hangisi daha iyi olur emin değilim.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Özelden telefonunuzu verebilirmisiniz.

2011 Avensis Elegant Extra 132bg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #108 : Temmuz 21, 2015, 09:29:36 »
Murat Köse arkadaşım,
Arabanıza yapmış olduğunuz extraları takdir ederek okudum. Sizi ve sizin gibi arkadaslarımı hayranlıkla takip ediyorum. Gece saat 12 de eve geldim ve saat şu anda 04.10 paylasımlarınızı okuyorum.
2011 model avensis t27 elegant extra sahibiyim. Aracınızda yapmış oldugunuz çalışmaları çok beğendiğim için bende yaptırmak istiyorum. sizden ve diğer forumdas arkadaslardan yardımlarınızı rica edeceğim. Eger bulundugunuz şehire gelecek olursam bana yardımcı olabilirmisiniz.
aracıma yaptırmayı düşündüğüm uygulamalar şöyle.
* otomatik kapanan cam ve ayna modülü
* park sensörü yada  geri görüş kamerası.hangisi daha iyi olur emin değilim.
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Özelden telefonunuzu verebilirmisiniz.

Elbette montaj konusunda yardımcı olabilirim ama tedarik konusunda buralar sıkıntılı küçük yer, Çinden Aliexpressten almıştım. Zaten forumda konular var, bende başka arkadaşlardan okuyarak yapmaya çalıştım.

Ben otomatik kapanan cam modülü takmadım, sadece ayna modülü taktım. Cam modülü işi bizim araçlarda biraz sıkıntılıymış galiba ekstra kablolar çekmek gerekiyormuş.
Park sensörü ben aldığımda arabada vardı, ama montajı atla deve bir iş değil ama arka tamponun komple sökülmesi gerekiyor , en meşakkatli kısmı orası. Geri görüş kamerası bence güzel bir şey ama monitör kısmı lazım ben ayna monitörü taktım. Diğer türlü kablolama işleri basit ama buda alacağınız geri görüş kamerası sistemine bağlı, tampona takılacak modellerden alırsanız park sensörü takarken onuda takmak lazım.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #109 : Temmuz 10, 2016, 16:33:49 »
Murat abi şu oyuncağın ön kamera örnek videosu hala yayınlamadın. :nija: sıcaklarda falan durum nedir ısınınca açılma vs yapmadı değil mi? bu arada cihazı türkçeleştirdim dedin. satıcı acaba türkçe menülü yolluyor mu?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #110 : Temmuz 10, 2016, 16:41:34 »
Murat abi şu oyuncağın ön kamera örnek videosu hala yayınlamadın. :nija: sıcaklarda falan durum nedir ısınınca açılma vs yapmadı değil mi? bu arada cihazı türkçeleştirdim dedin. satıcı acaba türkçe menülü yolluyor mu?

Örnek video mu  :asikadam: çok teferruatlı o iş ya, aynayı sökmek eve getirip pcye bağlamak lazım. Sdcardda öyle kolay çıkacak gibi değil. Çok çok kaliteli değil sanırsam görüntü ama yinede Allah muhafaza kaza maza olursa iş görür.
Şimdiye kadar mekanik bir sıkıntısı olmadı, her şeyi çalışıyor ama pili dandik çıktı. Kendim pil lehimledim ama oda çok iyi değil. Kaliteli 3.7 volt kalem pil alıp bağlamam lazım arkasında ayna ile boş yer var. Şu anda kalem pille çalışıyor  :tamam:pili dandik olunca saat tarih olayı dikiş tutmadı. Adamların dükkana bir daha bakmadım hiç belki tr yapmışlardır ama bence kullanışlı güzel bir ürün hem ön hem arka kamera kayıt ediyor.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #111 : Temmuz 10, 2016, 19:47:25 »
Örnek video mu  :asikadam: çok teferruatlı o iş ya, aynayı sökmek eve getirip pcye bağlamak lazım. Sdcardda öyle kolay çıkacak gibi değil. Çok çok kaliteli değil sanırsam görüntü ama yinede Allah muhafaza kaza maza olursa iş görür.
Şimdiye kadar mekanik bir sıkıntısı olmadı, her şeyi çalışıyor ama pili dandik çıktı. Kendim pil lehimledim ama oda çok iyi değil. Kaliteli 3.7 volt kalem pil alıp bağlamam lazım arkasında ayna ile boş yer var. Şu anda kalem pille çalışıyor  :tamam:pili dandik olunca saat tarih olayı dikiş tutmadı. Adamların dükkana bir daha bakmadım hiç belki tr yapmışlardır ama bence kullanışlı güzel bir ürün hem ön hem arka kamera kayıt ediyor.
Transistor taksaydın yanlız son videoyu kaydetmez o zaman. [emoji23] neyse Allah kaza bela vermesin de aynayı söküp video izlemek nasip olmasın [emoji56]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #112 : Temmuz 10, 2016, 20:03:46 »
Transistor taksaydın yanlız son videoyu kaydetmez o zaman. [emoji23] neyse Allah kaza bela vermesin de aynayı söküp video izlemek nasip olmasın [emoji56]
Ecmain  :saygi:
THE END