0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tavan lambalarında 2 adet güç var.Birisi sürekli kontak kapalı iken manüel açmak için.Diğeri kapılar açıldığında yanması için.Biz buton yönünü degistirdigimizde sadece enerjiyi kesiyoruz, oraya yine enerji geliyor.Kontak açık iken enerji lazim ise, kararan ayna kaç volt ile çalışıyor aklımda değil.
Şimdi şöyle bir özelliği var hocam, park halindeyken herhangi bir çarpmada falan direk kayıta başlayabiliyor alet bu sebepten her daim elektrik olan olsa iyi olacak. Sadece kontak açılınca elektrik o zaman ayna kablosunda mı var?
Aslında tam olarak kamera değil. 3 Fonksiyonlu, şimdi ne aldığımı diyecem eleştiri gelecek o yüzden yazmadım Evde 12V çıkışlı adaptör vardı, onun ucunu ölçtüm 12V, çakmaklık aparatına bağladım kablo ile onunda çıkışına baktım 12V yani cihaza 12V giriyor. Bu çakmaklık aleti sadece açma kapama düğmesi var üzerinde o işe yarıyor herhalde diye düşündüm, birde cam sigortası var. Olmazsa içini açıp bakarım
12V ile çalıştığı garanti hocam da içinde regüle eden bir devre varmı bakmak lazım. Gerçi 24V-12V a düşüren bir devrede olabilir. Neyse garanti olsun diye içini açıp bakayım, devremsi birşey varsa artık onuda kullanırız bir şekilde gizleyerek.Allah razı olsun destekler için. Muhtemelen Aynadaki elektrikten güç alacağım, çünkü onun elektrik şemasını buldum.
Garantiden kastım, adaptörün içinde devre olup olmadığı anlamında idi. Ama eminim ki siz yaparsınız, elinizden geliyor böyle şeyler anladığım kadarıyla.