0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu reflektörleri merak ettim Murat bey. Özellikle gündüz performanslarını. Takınca bizim içinde videolu bir test yaparsınız inşallah.
Nasipse bu haftasonu memlekete gideceğim de işsizlikten belki arkaya aldığım reflektörleri takarım diye düşündüm. Elimde bol miktarda elektrik ve ağ kablosu var ama bu araçta kullanılan kablolardan yok Ledler yanacak geri vites - normal gece lambası - birde fren lambası olarak 3 kablo çekeceğim. 0,75 lik kablo yeter diye düşünmüştüm de. nasip bakalım
haydi bekliyoruz koca reyizz
Bu kablo işini görür 0.75'in kalitelisi hoparlör kablosu diye geçiyor oto elektrikçilerde ve aksesuarcılarda bulunur.
Evet Yaşar hocam, bu kablodan aldım. Metresi 1.5 tl den. Bu kablonun içinde bir sürü kablo varmış. Anten kablosu gibi. Kablo çevresi teller var.
Maşallah, Allah sağlık sıhhat versin de boş durmayalım hocam Bende Cuma günü, namazdan sonra bu işe giriştim Tamponu indirdim ya artık arabanın her yerini sökebilirim Tampon heybetli görünüyor ama kartondan yapılmış gibi ( Ahmet Bey Plastik dedi) hafif ve incecik, üstündeki boya tampon plastiğinden daha kalın gibi geldi bana Falçata ile rahatlıkla kesiliyor
Bu konudan devam edeyim en iyisini. İşte fotoğraflarBu normal görüntüsü,[attach=1]Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2015, 21:35:39Forumun eklenti özelliğinin azizliğine uğradım Bu Gece lambaları yanarken ki görüntüsü[attach=1]Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2015, 21:40:14Bu Gece lambaları yanarken ki görüntüsüBu frene basınca ki görüntüBu geri vitese takınca ki görüntüBuda akşamın bir vakti normal gece lambaları açıkkenki görüntüsü malesef gece çekimlerinde yanıma partner bulamadım geri vitese takacak ve frene basacak
Hocam güle güle kullanınFar yakmış gibi aydınlanmış geri viteste. Kameranın görüşünü önemli düzeyde artırır kanaatimce.Orijinal geri vites lambasını iptal edip , stoptaki beyazlığa kırmızı film çekseniz güzel olur.Hatta sol stoptaki sis lambasını da iptal edip reflektördeki ledlere bağlayın bence daha güzel durur.
Murat abi invertor de verim kaybı çok oluyor. Laptop ise amacın, araç içi Laptop adaptörü al. Faydalı oluyor çok. Tv ise 12 v ile çalışan led tv lerden alabilirsin ya da 10" tv özelliği olan ekranlar da çok güzel iş görüyor.
Murat burayıda bir incelemende fayda var.Kameranın devamlı kayıtta kalmasını istiyorsan. @Murat Köse (28015) http://forum.donanimhaber.com/m_103163994/tm.htm
sana tek lafım var abi.haddime değil ama:adammmmsınn:))
murat eline saglık güzel olmuşbence konuyua ayrı açarsan daha etkili olur özellikle kendim yaptım, modifiye yada avensis bçölümünde daha faydalı olacaktıralığın yerin linkini paylaşırsam sevinirim görünce aklıma geldi bildiğim kadarı ile tampon daki söktüğün reflekftörler mantık olarak gece yolcuğunda arabanın elektrik aksamında problem olursa arka park lambaları yanmazsa arkadan gelen aracın seni farketmesi için reflektörler konmuş olabilir kimi arabada stop'un yanında kimisi lambanın içinde ama her arabada var bildiğim kadarı ile yani standart olabilir buda muayenede sıkıntı yaratabilir
Mükemmel olmuş. Eline emeklerine sağlık tekrardan. Benim aklımdaki bi bagaj projesi hayırlısı bakalım