O açma kapama düğmesine hep temas ederler.
Elektrikten anlayan arkadaşlara bir soru, bir adaptörün yada çakmaklık soketine bağlanan bir aparattan çıkan elektrik voltajı 12V ise bu cihaz 12V ile çalışıyordur diyebilirmiyiz?
Murat hocam. Kameranın 12v ile direk çalışacağının sanmıyorum. Benzer bir üründe ben arabaya taktım, haa kaldıki tüm ürünler aynı değildir 12v ile çalıyor olabilir. Benim asıl size söyliyeceğim sürekli elektrik olan bir yerden enerji alırasanız kameranız siz kapatmadığınız müddetçe kayıt yapacak, siz açmadığınız müddetçe de kayıta başlamıyacak. Size benim yaptığım şeyi tavsiye edeyim. bir elektrikçiye torpidonun altında kontağı açtığımda sürekli elektrik gelecek şekilde hat çektirdim, hattın ucuna kontağı açtığımda istediğim süre sonun da verecek bir zamanlayıcı röle yaptırdım (kontağı ON konumundan AC konumuna getirdiğinizde kısa süreliğine enerji kesildiğinde kamera afallıyordu) kontağı açtıktan 15 saniye sonra röle kameraya enerji veriyor. Enerji gelince kamera kendi açılıp direk kayıta başlıyor. Kontak kapattığımda kapanıyor. Güç kablosunu da ön cam ile tavan döşemesi arasından sağ direk fitili içine oradan da torpido altına aldım. Sadece ön camda 10cm lik bir kablo gözüküyor. ortalıkta başka kablo yok, açma kapatma düğmesi yok.
Siz herhangi bir çarpma veya hareket olması durumunda kamera kayıt yapsın istiyorsunuz, kameranızda batarya yok mu ? o kayıt esmasında bataryadan elektrik alsın.
Allah razı olsun herkesten.
Neyse arabayı çalıştırdım biraz şarj olsun diye bekledim ve en sonun da şükürler olsun ki çalıştı.Tüm cevaplar için teşekkürler.Allah razı olsun herkesten.
Eve geldim ve gelir gelmezde cihazla birlikte gelen çakmaklık aparatını açtım. İçinde hiçbirşey yok. Açma kapama düğmesi anahtarı ve kırmızı led için küçük bir direnç ve ledden oluşmakta. Yani 12 V ile çalışıyor. Dün arabada değil evdeki üzerinde 12V yazan adaptörün çıkışından cihazın çakmaklık soketine elektrik vererek cihazı kurcalamıştım. Meğersem bu adaptör 17V çıkış veriyormuş. Bende eskiden Rus pazarından alma araç kadranı gibi iğneli tip ölçme aleti vardı, herhalde yanlıştır demiştim, bugün gidip dijital ölçü aletide aldım bir baktım ki 17V çıkışı var. Neyse yusuflaya yusuflaya arabaya gittim ilk defa arabaya taktım, içindeki bataryanın şarjı olmadığından low baterry yazıp kapandıkça korktum iyiceneNeyse arabayı çalıştırdım biraz şarj olsun diye bekledim ve en sonun da şükürler olsun ki çalıştı.
Cihazın kontak açılınca direk çalışıyor ve eğer ki içindeki menüden ayarı yapılırsa açılır açılmaz kayıt yapmaya başlıyor. Kontak kapanınca cihaz kendini kapatıyor bu şekilde çalışıyor.
Aynayıda yerinden söktüm, sökmesi çok kolaymış. Aynayı artık kullanmayacağım için aynadaki sensör ve karartma için giden elektrikten almayı hedefliyorum. 12V elektrik en kolay orada var. Çakmaklıktan almak istemiyorum çünkü o kısım bana lazım, hem telefon hemde tablet için.
Her zaman elektrik olmamasına karar verdim, aklım arabada kalır sonuçta çin malı bir alet, batarysası şişer patlar falan, en azından ben arabadayken elektriği olsun dedim.
Bu ayna kameraya, birde geri vites kamerası bağlanıyor onuda acaba olurmu ki deyip sağ taraftan üst kısımdan lastiklerin arasından soka soka arkaya götürdüm çok kolay vede hiç belli olmadan geçti kablolar ama baya uzun olunca artık tavan döşemesi arkasına iteklemem lazım.
aynayı mı söktün?
birde fotoğraf gönderebilir misin abi benimde aklımda bu iş
Hangi iş Talat? Aynayı söküp ne yapacaksın hayırdır?
Ama benim aldığım araç kamerası aynanın üstüne monte ediliyor o yüzden ben aynanın otomatik kararmasını kullanmayacağım için elektriği oradan alacağım.
Heee sende araç kamerası alacaksın yaniAma benim aldığım araç kamerası aynanın üstüne monte ediliyor o yüzden ben aynanın otomatik kararmasını kullanmayacağım için elektriği oradan alacağım.
Talat sökmesi çok kolay, Ayna iki parçadan oluşuyor. Üstteki döşemeye giden kalınca bir sapı var. Aslında sapı değilde kablo gizlemek için kapak. Aşağıya doğru kayabiliyor yani aynanın bağlandığı yere doğru kayıyor. Kayması için Üstten yani döşemeye değen kısmını hafif sıkıp dediğim gibi aşağıya kaydırıyoruz.
Alttan bakınca görünen TORX vida var, onu gevşetince yani sökünce aynayı aşağıya doğru değilde demin aşağıya doğru kaydırdığımız kapağa doğru kaydırıyoruz. Cama yapışmış olan Metal bir parça var, vida o parçaya sabitliyor aynayı. Hiç zorlama falan yapma sakın hepsi kolayca kayıyor.
Mesaj Birleştirildi: 10 Nis, 2015 21:52
Sana kıyak yapayım hadi
aslında bana tavan lambasını komple sökme şeması lazım ama belki sen bulursun
vaaay abi bu şemaları nereden buluyorsun senaslında bana tavan lambasını komple sökme şeması lazım ama belki sen bulursun
Haklısın da kapatmasını falan unuturum bu seferde yangın ve akü bitme sıkıntısına yol açarım diye düşündüm.
Elektrikten anlayan arkadaşlara bir soru, bir adaptörün yada çakmaklık soketine bağlanan bir aparattan çıkan elektrik voltajı 12V ise bu cihaz 12V ile çalışıyordur diyebilirmiyiz?
Tavan lambasından kastın o 2 li yananlar mı? Onun sökmesinde birşey yok herhalde. Lamba kapaklarını çıkarınca içinde 2 adet vida var
abi çok süper olmuş helal olsun geri vites görüntüsü de çok net. kamerayı nasıl bağladın plakalık lambasına mı?
birde camın oradan kabloyu nasıl gizleyerek götürdün özellikle ön camın üst kısmından ve a sütününda nasıl gizledin?
Ahmet Hocayı bile rahatsız ettim whatsapptan o derece yani
Toyotanın heryeri açılır ama orayı açabilene maşallah
Komple dağıttım bagaj kapağı içini.... Neyse soruna gelelim 
En son tornavida çekiç pense ile dağıtmıştım. Uzuuuun geçmeli tırnakları var.)