0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orası çok ters olur ya ben Ankaraya davet ediyim
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=161979412434&alt=web Seçkin bu çinden aldığımız kil ile camları temizlesek kir izlerini yok eder mi? Sadece camlar için kullansam yeter. Kullanımı bildigim kadarıyla temizlenmiş ıslak cama sabun sürer gibi sürmek yanlışım varsa düzeltirmisin
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) İstanbul'a geldiğinde benimle irtibata geçer misin? seni bekleyen 2 (ve belki 3) araç olacak
Etrafında Swiswax'a kadar envayi çeşit detay dükkanı varken Seçkin'e 3 araba verecek olman ne büyük bir incelik
Hareler için scholl s30 kullanıp üzerine güzel bir boya koruma yapılmalı.
Seçkin bu scholl s30 u ben uygulayabilirmiyim, polisaj makinem yok?Bir de bana amatör olarak uygulayabilecegim yikamadan sonra kendimin uygulayabilecegi bir cila var mı? Araç Sedef beyaz.Teşekkürler
Soft99 fusso coat öneririm ben açık ve koyu renk olmak üzere 2 çeşiti var siz açık renk olanını alacaksınız. Mesaj Birleştirildi: Mart 18, 2016, 22:42:12Bugünde doğan slx'in boyasını hayata döndürdük. Rengi güzel olduğu için sonuçta çok güzel oldu.
Seçkin bu amatör elle uygulanabilir türden mi, zira yapayım derken boyaya zarar verebilirmiyim acaba?
Seckin bey elinize saglik guzel olmus ..benim bir sorum var arabanin motor kaput bir ksimi boya var camurluk birinde tumden boya var birde ontamponda boya var bu arabaya sizin yaptiginiz bu islem yapilirmi boya olan yerlere ne yapiosunuz acaba ? Boya polisaj pasta cila bu islerden anlamadigim icin sordugum soru size basit gelebilir kbakmayin:)
Çok merak ettiğim birşey var seçkin kardeşim. Mesela siyah arabaya beyaz için beyaz arabaya siyah için kullanılan wax sürülse sonuç ne olur? merak işte...
Parlak olmaz
Seçkin doğanı tek wax mi o hale getirdi kardeş.Babamin benim arac beyaz kardesin gri.Soft 99 olarak ne alayim.Beyaz renkli araclar icinde var acik renkler icinde var.yada authenctic cok övüyorlar ona mi saldirsam.Demir tozu sökücü polisaj için cok sartmi.elim alissin diye elimde radiant wax vardi onu yapayim ustune nxt veya collinite göndermiş cocuk onu uygularim 1 2 ay sonrada s3 s30 sonax pns ve üstüne bsd ne dersinsayin hocam goruslerinizi bekliyorum
Boya durumuna bağlı olarak zımpara işlemi gerekebilirGeçenlerde restore edilen bir vosvos boyacının kasaplığı yüzünden çok kötü durumdaydı. Komple zımparalandıCayır cayır yanıyordu
Seçkin buralara gelme işi ne oldu ? bak bende 2 araba var dedim, birader ve babamda istiyor toplamda sadece benim evin önünde 4 araç var yapılacak
hadi bakalım beklemedeyiz inşallah tatil tarihine denk gelmeyiz