0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim bende de çizik hastalığı var çizik gördüm mü araca binmek istemiyorum . Birde şu var alman araçların boyası genelde sert oluyor ondan ben toyotayı baz alarak belki s17 de kurtarır dedim net bir şey söylemek için küçük bir alanda deneme yapmak lazım .
Aynı hastalık bende de var abi. S17 kurtarır ama çok uğraştırır
yok artık , eline sağlık
Herkese selamlar olsun Seçkin makinayla mı yaptın laptop'ı?
Evet özcan abi makinayla yaptım. Scholl s3 s30 ve meguiars d151 kullandım sırasıyla
Yuhhh Aletten hiçbirşeyi esirgememişsin. Benim Dell mat kasa olduğu için sıkıntım yok. Kafam rahat
İlk aldığımda koruma filmi çekseydim bunlarla hiç uğraşmayacaktım
Koruma filmi de mi varmış?Bu arada 2008 model Dell parlak kasa. Yani zora ki insanın kanına giriyorsun Seçkin
Abi Seçkinden korkulur.
Korkmayan taş olsun Tamam ben yeni aldığım tüm model arabalarıma cila atıyordum ama laptop telefon tablet çok farklı Mahmut . Adam uçmuş uçmuş Ben buzdolabına atmayı planlıyorum
Hey Allahım bu kulların ne eder böyle? Dışı parlak laptop? VarTablet? VarAkıllı telefon (camları)? VarBuzdolabı? VarPolisaja uygun tv? Hemen sipariş veriliyor İkiniz bana polisajı bulaştırdınız (gerçi henüz icraat yok) daha uygulama yapmaya başlamadan yoldan da çıkartıyorsunuz. Bravo valla size
Allah akıl versin size
Abi ben böyle memnunum. Akıllı olup ne yapacağız böyle iyi.
Amin Selman abi