0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni corollam sedef beyaz hareler var ne yapacagiz?
Soft99 nano hard clear kullanabilirsiniz 1 sene koruma vaad ediyor. Scholl piyasadaki en kaliteli malzeme ve en çok uğraştıran malzemedir. Scholl yaklaşık 8-10 saat meguiars 5-6 saat civarı uygulaması sürüyor. Ben kendi aracıma zımpara yaptım sıkıntısız bir şekilde. Uygulama yaparken beklerim profesyonel veya detaya mı inmiyorum siz gözlemlersiniz en azından çayımı çorbamı içersiniz.
Seçkin bu ürün plastik fardaki kellesmis bölgeleri de onariyor mu? Kutusu küçük gibi kaç uygulama yapılabilir? Elle uygulama yapılabilir mi?
meguiars daha yağlı bir malzeme uygulaması bu yüzden kolay ancak nano korumaya tavsiye etmiyorlar. bence çizik almasıda scholl kadar iyi değil. uygulama süreleri 5 -6 saat çok az. benim yaptığım işte profesyonel değil kesinlikle. sağlam bir boya koruma yapılacaksa bu süre minimum 17 saat altına düşmüyor. işin içine wet sanding girerse birde bu süre 30 saate dayanır...
ben geçen ay kendi arabama scholl s3 s30 ve soft99 fusso uyguladım tam 10 saatimi aldı yıkama ile birlikte.
10 saat mi? O kadar sürede araba mı temizlenir yahu Şaka bir yana standart bir uygulama ne kadar süreni alıyor @Seçkin ÜNLÜSOY (10786)
%90 meguiars istiyorlar o da ortalama 6 saat sürüyor. Kullandığım malzemeye göre saatlerde fark oluyor.
Seçkin malzemeleri al gel, uçak biletini ben alıcam, zaten havalimanında çalışıyorum
Çok güzel bir teklif aslında hem tatil hem iş
Hareler için scholl s30 kullanıp üzerine güzel bir boya koruma yapılmalı.
Her zaman beklerim kardeşim, başımın üstünde yerin var. Dalaman^dayım ☺
Seçkin bana bir yardım eder misin? Şu bizim farlar kaputa doğru üst çıkıntılı. haliyle güneş gördükçe kellesiyor matlasiyor. Bu kısma 2 numara film mi çeksek daha koruyucu olur sadece üst kısma aydınlatma öle ilgisi yok. Ya da senin bu nano üründen alıp tum fara mi uygulamaliyiz. Oralar kellestikce sinir oluyorumDediğin ürün şu galiba.6 ay koruması varmış her yaz başı yapılsa kışın gerek yok kaç kere yapılır ki? http://www.kimyasaladamlar.com/03144-nano-hard-clear-saglam-nano-temizligi-pmu508
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) İstanbul'a geldiğinde benimle irtibata geçer misin? seni bekleyen 2 (ve belki 3) araç olacak
Istanbuldaki arac sayisi bir fazla da olabilir seçkin.[emoji1]
10 aracı geçtik yazın gelecek gibi duruyorum artık istanbula
Seçkin sen tarihi ve yeri belirt turne şeklinde başka illerede git bence. Gideceğin iller için bir temsilci ayarla randevu versin senin adına işi büyütüyorsun maşallah
Seçkin'i Antalya'ya bekliyorum daha ses çıkmadı.