0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seçkin, benim arabada martı pisliğinden dolayı bazı yerlerinde lekeler oluştu. pasta cila ile çıkarmı.
Kardeşim eline koluna sağlık .
Seçkin, geçende bir Oto pasta cila detailing yapan bir yere gösterdim aracı, bana boya da ki demir tozları ve diğer yabancı maddeleri ilk önce zımpara ile gidereceğim dedi, sonra pasta ve boya koruma yapacağım dedi. Bu zımpara işi bana saçma geldi? Böyle birşey var mı ?
Araba ateş ediyor maşallah emeğine sağlık. Far temizliğini nasıl yaptın. Burası çok sicak bi memleket olduğu için farlar kısa sürede katarakt oluyor. Normal bildiğimiz pastayı sürüp polisaj makinesiyle üstünden geçsem olur mu ? Yada tavsiye edeceğin bir ürün var mı
ıslak zımpara dedıgınız kac numara oluyor. bırde uygulaması nasıl oluyor?
Verso'nun farlar yeniden doğmuş. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim. Görünüşü sıfır far gibi oldu şu an.
Bu far görüntüsü ne kadar dayanıyor Seçkin? Bu tarz uygulamalardan sonra farın çok kısa sürede eski haline döndüğünü söylüyorlar da..
az cok bende baktim detailing turkwyde far icin soft 99 nano korumasindan bahsediliyor
Seçkin merhaba, diğer corollayı uygulama yapmadan sattım
Abi malesef pasta cila ona bir çözüm olmuyor. 1 tane de benim arabamda var ama yapacak birşey yokMesaj Birleştirildi: Şubat 22, 2016, 23:46:25Teşekkür ederim mahmut abi
far parlatma işini zımpara yaptıktan sonra meguiars plastix ile yaparsanız çok uzun süreler dayanır. kendim 2 sene kullandım hiçbir problemi yoktu satarken. ayrıca polisaj işini 1 güne sığdırabiliyorsanız ya çok profesyonelsiniz ya da çok fazla detaya inmiyorsunuz. kendim pazar günü siyah arabaya daldım sabah 8:30'da akşam 6 olduğunda halen ön sağ çamurluk ön tampon ve tavanı kalmıştı. hare 0 politikasıyla ilerlerim hep. her panelde 2 geçiş yaptım aldığım sonuç tek kelime ile mükemmel oldu. padlerim kaliteli değildi. makinede keza. befar cutting pad ve scholl s3 ve befat finishing pad ile s30 geçtim.silikonsuz malzeme profesyonel olarak işi devam ettirecekseniz kesinlikle tavsiye ederim. tek vuruşta çizikleri %90 alıyor. hare bırakması meguiars'a göre çok düşük...Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2016, 08:42:50arabanızda derin çizikler yoksa. tek sorun demir tozu ise scholl s0 üstüne s3 üstüne s30 geçersiniz. zımparayı bugüne kadar en iyi yapan dberkay kullanıcı adlı birisi var nette yazarsanız çıkar berkaydır. onun haricinde 10 senelik boya ustasına bile güvenmem. bir hatası astara iner. özellikle japon arabalarında boya incedir yumuşaktır. çok fazla dikkat ister. zımparayı en iyi bmw merso ve audide yapıyorlar
Şöyle sorayım farları miz yeni. Ben de güneş ışınlarından kellesme yapmasın istiyorum. Meguiars plastik kullanırsan Bu ürün far camını güneşten vs koruyacak mi.? Bir de Meguiars far cami koruyucu car bunu mu almak gerekiyor korumak icin
Seçkin kardeş bu far parlatma sonucu korumak için plastik cilası gibi uzun süre parlak kalmasını sağlayan bir ürün kullanıyor musun. Ben avensiste pasta ile azıcık parlatmistim. 1 seneye kalmadan yine hafif kellesme var. Üst güneş gören kısmına film çekeceğim galibaTamam üst mesajlarda cevap varmis[emoji16]