0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sene de istanbul turnesi olacaktı güya..bekledik bekledik gelen olmadı
Son aldığım corolla, Kartal^da çoğunlukla yatmış bir araç, boya üzerinde demir tozları, ağaç reçineleri vb şeyler var ve oldukça pürüzlü, pasta denedim çıkıyor fakat şu sorun var bana göre pasta uygulanmamali, çünkü pasta yaparsak, o üstündeki yabancı maddeleri verniğe gömmüş olmazmıyız? Aracın kil ile temizlenip sonra pasta hare giderme ve boya koruma cilasını önerdi, Meguairs izmir 350tl fiyat istedi, önerileriniz nedir? Teşekkürler
Kendim uğraşmam diyorsanız mantıklı. Uğraşırım diyorsanız reçetenizi ben yazıyım. Kil demir tozunu alır ama kil yaptıktan sonra pasta atmanız lazım çünkü kile demir tozları dolacak ve boyayı çizecek. Pasta yapmazsanız şu öneriyi sunuyum size kendiniz çok kolaylıkla yapabilirsiniz auto finesse iron out alıp talimatlara uyup kullanabilir demir tozlarını sökebilirsiniz
doğru reçete yazmışlar. çamkıran meguiars iyidir. izmir'deysen başka bir adreste verebilirim.
Aslında vaktim bol, havalarda güzel Muğla^da, yapabilirim ama kil uygulaması ve pasta uygulaması daha önce hiç yapmadım, zorlanabilirim diye de düşünüyorum, uygulama adımları az çok kafamda netleşti, bu uygulamaları profesyonel bir yerde yaptırıp, sonraları kendim yıkıyorum arabalarımı zaten wax uygulamalarını kendim yapabilirim diye düşünüyorum. Fiyatlar ortalama aynı seviyelerde Meguairs 350, sonax ta 350 veriyor, fakat tabi ki de fiyatlar esitken Meguairs kesinlikle tercih sebebi.
Arkadaşlar aslında bu uygulamayı kendim yapmak istiyorum, öncesinde kil, sonra pasta (bu beni düşündürüyor çünkü makinem yok), ardından wax sizce daha önce hiç yapmadığım için riske girmiş olurmuyum?
Çok güzel olmuş Seçkin, eline sağlık, keşke buralarda olsan da şu benim arabaya da girişssek..
Seçkin valla helal olsun. Baktıkça bakasım geliyor. Allah elinden geçen araçları nazarlardan saklasın, seni de nazarlardan saklasın. Yıl sonuna doğru benim kuzuyu da senin ellerine emanet etmek istiyorum, bakalım kısmet.
Seçkin, geçende bir Oto pasta cila detailing yapan bir yere gösterdim aracı, bana boya da ki demir tozları ve diğer yabancı maddeleri ilk önce zımpara ile gidereceğim dedi, sonra pasta ve boya koruma yapacağım dedi. Bu zımpara işi bana saçma geldi? Böyle birşey var mı ?
Abi fotoşop bunlar inanmayııııın