0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abdulkadir bey cok saolun tavsiyeniz icin..ama bnm de size nacizane bi tavsiyem var..almayi dusundugunuz araci babaniz bi test etsin..heleki yokusta mutlaka kullansin..cunku bayiler rampaya cikarmiyo araci duz yolda denetiyo..daha sonra babaniz oglum bu araba cok ii gidyor derse durmayin alin derim..ama az oncede belirttim ve sizde ayni noktaya vurgu yapmissiniz hakli olarak..hem aliskanlik..hem de istekleri karsilama..suan aklima gelen tek sey afedersiniz bnm dizel focusumun her yolda kopek gibi ısırarak gidiyo olmasi..huzunleniyorum hatirladikca..tkrr tesekkur ederim..bekliycem bakalim zaman ne gostericek
sağol kagancim uyucam tavsiyene..rampa olayinda beni anlamadigini soyleme lutfen
harbiden yaaa simdi farkettim bnm de ismim ve soyismim bu plaka..ve 3. AEK plakam bu aracima da nasib oldu..siz hangi ildesiniz
Corolla'nın 1.6 atmosferik motorunu uçak motoru yaptınız ya helal olsun adamlar 1.2 motordan 175 nm tork alıyor 1.6 atmosferik 160 nm bir motoru yere göğe sığdıramıyoruz ve 250 nm torka sahip dizel bir motordan bile daha iyi gittiğine ve çektiğine ısrar eden arkadaşlar var pes yani önemli olan kalkıştaki hızlanma vs değildir aracın uzun yolda verdiği konfor ve rampalardaki çekiş gücüdür. Evet 400 metrelik bir drag yarışı yapsak 1.6 benzinli atmosferik bir araç 1.6 dizel bir aracı geçebilir fakat bu sadece 400 metre sürer. Yukarıda bir mesajımda bir soru sormuştum kimse yanıt vermemiş aynı araca 1.2 TSI 105 hp 175 nm tork 1.6 TDI 105 hp 250 nm tork ve 1.6 132 hp 160 nm tork atmosferik bir motor koysak uzun yolda dik ve uzun rampa vs vs hangisi daha performanslı olur demiştim sizce bu sorunun yanıtı ne olur.