0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Satmakta sorun yok evet zafer bey..suan zaten en az yuzde 5 otv bekleniyo bu da 3 bin lira artis demek sifirinda..kar da edilir erkende satilir bu konuda mutabikiz ama beklentiler ayri can sikan nokta..yoksa dedigim sorunlardan once almaliyim dedigim aracti bu kasasiyla corolla..forumda baska dizel arac kullanip corollaya gecince pisman olan yokmu anlamadim ama..gercekler bunlar..
Nuri bey tecrube sahibi insanlarla iletisim kurmaya bayiliyorum...saolun aktardiklariniz ve paylastiklariniz icin..bi kac kisi anladi beni saolun iyiki yazmissiniz foruma..suan tup taktirma dusncem yok. Arac 8.7 yakiyo sehir icinde..ama zaman sonra taktirirmiyim onuda bilmiyorum..bakalim zaman neler gostericek..ama tecrube edinmis oldum..guclu bi benzinli araca binmedikce ister honda toyata olsun kimseye tavsiye etmem..dizelci insan o torka ve turbaya alisinca bnim aracim gibi araclar elektrikli bisiklet gibi kaliyo..cunku ben yokusu 70 80 le asılmadan zorlamadan cok yakmadan cikmaya alismistim..ama corollada bagirmasin derseniz 30 40 la ancak tirmaniyosunuz..yok bagirsin onemli degil drrseniz 60 70 le ancak ve o motor sesiyle cikiyosunuz..pisman oldum ben daha ilk ayimda..ya satip kurtulucam ya da sifir aldim diye sineye cekicem kalicak bi sure bende..bakalim hayirlisi..ama kimse harika bi arac mukemmel performansli filan demesin sakın..cunku gitmiyorsa alistiginiz eski araciniz gibi..sorun varmis gibi gozukuyo ister istemez..132 beygir lafina aldandim ama iiihhh 90 beygir bile hissedemoyo insan kalkislarda ve rampada..uzucu bi olay hepsi bu