valla şahsi görüşüm kızma ama parklar yakışmamış (e12 ye uymuyor ne yazıkki) sisler göz alıyor kötü örnek oluyorsun
bizimle değılsın;)
fotoda nasil duruyor bilmiyorum murat abi ama yakından gormeni tavsiye edebilirim yakismaz diyordum bende ama simdi baktikca bakiyorum. E12ye yakisiyormus dedim yani.parklarda led olcak ama tabi
sislere gelince fotolar hep eğilip de cekildi yani hep asagi yola bakiyor nedense fotolarda hep daha parlak duruyor ama asla goz alicak sekilde karsidakini rahatsiz etcek seviyede degil.zaten forumdan arkadaslar beni bilir cevreyi rahatsiz etmemek onceligim her zaman genede tesekkur ederim

Mesaj Birleştirildi: 04 Oca, 2015 15:55
5 lik takarsan çok sevdiğin avm otoparklarına giremeyebilirsin
eksozun takibindeyim
yok yok gene giricem ama eskisi kadar hızlı degil capraz capraz yavas yavas

cikarkende tabi ayni sekilde.arabayi yukseltmek kolayda indirmek bidaha imkansiz ciddi sikinti yani 5lik takarim duruma gore indiririm

egsozu paylascam kesinlik kazandiginda
Neyse hadi fena değil

dostum sen o araca ne yapsan yakışır
kazasız belasız beraber yaşlanmanız dileğiyle
xenona andırıyor gayet güzel
Eksoz warex tarzımı olucak ? Sipariş verdim dedin galba kaça mal olucak toplamda montajı falan
Neyse hadi fena değil 
dostum sen o araca ne yapsan yakışır
kazasız belasız beraber yaşlanmanız dileğiyle
xenona andırıyor gayet güzel 
Allah razı olsun abi sağol

3-4 yılda Allah nasip ederse bir kaç değişiklik yapıp öle binme kararı aldım bakalım elimden geldikçe orjinal olcak şekilde birşeyler düşünüyorum
Hepimiz kazasız belasız sıkıntısız araçlarımızla gezmeye devam edelim inşallah.
fotolar çok parlak gösteriyor öle göz alacak seviyede degil ki zaten direk yere bakıyor sisler ama aydınlatması çok hoş çok tatlı bir aydınlatması var gerçekten benim gözümde öle yani

Mesaj Birleştirildi: 05 Oca, 2015 00:56
Eksoz warex tarzımı olucak ? Sipariş verdim dedin galba kaça mal olucak toplamda montajı falan
eksozun siparişini arkadaşlarıma verdim.ne istediğimi söledim onlarda kendi düşüncesini sölediler.ben düz boruda ısrar ediyorum.ama sürekli ses yapması sana sıkıntı olur diyolar büyük ihtimalle vanalı olcak.ama sana sölenen fiyatın çok altında bir fiyat sölendi bana o fiyata mümkün degil ulaşmam.
şuan daha yapımına başlanmadı egsozun uygun bir zamanda süreci hızlandırıp taktırıcam yayla birlikte aradan çıkıcak oyüzden agırdan alıyoruz.çift kafada olabilir tek kafada olabilir ama vanalı olcak çok büyük ihtimal.
Subarulara yan takiyolar o sekil olursa tek kafa buyuk kocaman veya cift cikis efsane olur vanalidan kasit kumanda dimi abi
Subarulara yan takiyolar o sekil olursa tek kafa buyuk kocaman veya cift cikis efsane olur vanalidan kasit kumanda dimi abi 
tek çıkış tek kafa olursa yandan subaru tarzı olcak zaten ve evet kumandalı. ama ben inatla iki küçük kafa düz istiyorum.ama saolsunlar kafalarına göre takılcaklar sanırım
tek çıkış tek kafa olursa yandan subaru tarzı olcak zaten ve evet kumandalı. ama ben inatla iki küçük kafa düz istiyorum.ama saolsunlar kafalarına göre takılcaklar sanırım 
iki kafa yuvarlak olanlar var hb de güzel duruyor sedana ne gider bilmiyorum. Egzos sesi alttanmı gelecek tamponun oradanmı ?
iki kafa yuvarlak olanlar var hb de güzel duruyor sedana ne gider bilmiyorum. Egzos sesi alttanmı gelecek tamponun oradanmı ?
iki kafalar sedanda hoş duruyor bence.ama arkadaşlar illa yandan büyük kafa çıkaralım diyolar.sanırım o da öle olcak zaten arabayı onlara emanet ettim birazcık değiştiriyolar bakalım.egsoz sesinin tampondan gelmesi söz konusu bile olmıcak.el yapımı borusuyla dahil güzel bir işçilik ile vanalı egsoz olcak gibi duruyor.
bak bu vanalı dedikleri açınca alttan geliyor ses arkadan değil arkası süs gibi kalıyor. Kapatıncada tampondan geliyor ses. Yani egsoz ucundan geliyor arkadan
vanalı eksoz vvt i corolla tekirdağ sarayBuda warex tip dediğim ikiside arkadan geliyor
3
bundan önce bmw de düz orjinal boru kullanmış biri olarak arabama şayet bu tip bir kumandalı yaparlarsa katil olurum ben

demek istediğini şimdi anladım öle bi kumandalıya izin vermem ben.onun senin içerde çok duyulmasının sebebide o zaten.ona bir ayar çekiyim ben onu bir söliyim öle olmaz o iş.
Yandan kocaman subaru tarzi daha hoş durur bide abi taktirmadan once kucagina al bebek gibi resim cektir unal turan hesabi
hahahaha gece gece iyi oldu valla bu video

amerikan parklar bile orjinal osram iken bunu böle yaparsam ne küfür ederim yani kendime

yok yok hiç benlik değil.ordan o egsoz çıkacak ve ses ordan gelcek
büyük ihtimalla nişanlımda beni kesecek sağlık olsun
Nerden geldi aklıma şimdi gece gece güldürdü video
Nerden geldi aklıma şimdi gece gece güldürdü video 
ama dediğim gibi gene Allah büyük söletmesinde dediğin fiyata verax taktırmam hiç sanmıyorum.iyi pazarlık kes derim. öle bir fiyat yok delirtmesinler adamı.
Adanadan alırım 350 ye satıyor adamlar. Gider herhalgi biyerde bağlatırım 600 lira tutmaz yinede.
Adanadan alırım 350 ye satıyor adamlar. Gider herhalgi biyerde bağlatırım 600 lira tutmaz yinede.
sana şöle diyim o fiyata olanları 400e çok rahat işçiliği ile yapılır.neyi değişiyoda o fiyatı vermiş.çok ucuza kaçma ama o egsoz daha kurum bağlıcak çünkü.önemli olan kurum bağladıktan sonrası.asla ilk çalıştıgı sese inanma sonradan öle olmıcak ben peşinen uyarıyımda

tabi bide sızdırmaması lazım
Peder izin verse 90 lik boru cektiririm ben baca borusu gibi olsun basinda isiniriz bu havalarda