0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sisler temizlenir mi yani ne kadar randıman verir ogün?
Abi sislerin camina egilip bakarsan ayni far gibi onlarinda cami bugulaniyomus gibi bisey oluyor ogun abi onu dedi sanirim ben uzerine cila attim yine temizlenmedi
Maksat görüntü değil, aydınlatmaysa OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED'leri tavsiye ederim.Farlar H7, sisler HB3.Bizimkilerin kullanım kitapçığında sis farı H10 olarak belirtilmiş. Ben HB3 veya HB4 taktım, sorunsuz çalışıyor.
ampullerin normal ampul ise yükselde demiş osram nıght breaker unlimited serisi gayet iyi.h10 olduğunu bilmiyordum ben direk h7 ve hb4 olarak biliyordum.pasta cila işi hastalıktır kolay gelsin Mesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2014, 02:01:27H10 u bilmiyordum ben gerçekten.
çünkü ben söktüm temizlenecek birşeye benzemiyor yanılmıyorsam tekin abiydi öyle bir çalışması olmuştu önceki aracında o açıp temizleyip içini griye boyamıştı o zaman da kafama takılan o boyanın ısıdan etkilenip etkilenmeyeceğiydi sonrasında aracını satmıştı ogün'de eğer söküp temizleyecekse temizlenirmi bilemem tabi şu da var bizim yuvarlak sis ogünün düz. O açıdan bilemem fakat yükselinde öyle bir planı vardı yaptı heralde o sormak lazım
Dogrudur abi benimkiler yuvarlak gecen egilip baktim yuvarlak cam degisebiliyosa cok iyi olur cunku camurlanmis bugulanmis gibi duruyor
Hangisi ne renk yanıyor onu biliyomusunMesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2014, 20:37:07Ogün senin araçtaki ampuller hangi modelden. O renk olabilir mesela. Sislerdede aynı renk varmı birde ömürleri nasıl acaba. Sağda solda okuyorum 2 ay 5 ay diyenler var.
egzoz ne zaman geliyor ogün abi
evet düz olması iyi olabilir. Hadi kolay gelsin sonuçları buradan paylaşırsın.
Abi eger durumun musaitse arka stoptan sinyal ampullerini cikar degistir yenisini al osram tak cikarinca demek istedigimi anlarsin ogun abide ayni seyi soylemis hic degismediyse ampuller suan beyaz ampul olmustur
Anladım Ogün zaten aklımda sislere xenon atmak istiyorum ama kuralları severim yani atıp atmamak konusunda kararsızm söylediklerine de el atacam etraf aydınlık, cıvıl cıvıl olsun
Anladım Ogün zaten aklımda sislere xenon atmak istiyorum ama kuralları severim yani atıp atmamak konusunda kararsızım ama senin söylediklerine de el atacam etraf aydınlık, cıvıl cıvıl olsun
Nerde acip acmamiycagini bilirsen bence sorun olmaz abi tabi bosa bi masrafta olabilir
Neyi nerde açıp açılamıyacağını bilirsem okan
Sislerden bahsetmistim yanliş anlasilma oldu abi kusura bakma göz aliyor forumda baya bir tepki var sislere ve farlara çakma xenon olayina
Kimin neye tepkisi var bilmiyorum okan ben.benimde bazi olaylara tepkim var ama cozum olmuyor oyuzden sorun yok benim icin.zeki ben sislere bi ayar cekicem desin bana ben ona xenon gibi bisey ayarlarim hic dert degil.xenonada cozum uretiriz ampul bazinda.bu nasil bisey biliyomusun okan can tasiyoruz kaliyeli lastik olsun deyip 3.viteste enson kac basiyor demek gibi bisey salla gitsin anladin sen