0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladim abi seninkiler yapildiktan sonra video isteriz instagrama
Mesaj Birleştirildi: Aralık 13, 2014, 08:22:01yuksel ve ben ayni renk ayni marka kullaniyoruz osram nb ultimate sisler Plusda kisada.suresine atip tutuyolar ama hala canavar gibi kullaniyorum en ufak sikayetim yok.bu olayi yapmadan once bi kontrolet kablolarini kacagi gocegi olmasin ve asla arabayi calstirmadan yakma arabayi kapatmadan once farlari kapat hepsi buBen suan siparisi verdim avrupada olan osramin yeni tip bir ampulunden bahsettiler xenon gibi kuvvetli blve uzun ömürlü ankarada oscar garage yapicak tum islemlerini siparisi o verdi cok guzel durcak deyince kiramadimFar + siste aynı renk olan modeller ne yazarmısın ona göre araştırayım.
Devamini bekliyoruz abi
inşallah çok bekletmicem
Duz boru bekliyoruz
bugün akşam üstü siparişi verildi fiyat pazarlığı ve işçiliği araştırılıyor
Vanali mi abi yoksa duz boru mu
far karartma çok güzel olacak severek takip ediyoruz
düz boruda ısrar ediyorum ama arkadaşlar haklı olarak beni düşünerek ısrarla yaptırmamaya çalışıyor.vanalı olma ihtimali yüksek. sormadan şunuda ekliyim aracım için uygun yayda araştırılıyor.5'lik makul fiyatlı konfordan min. taviz.egsoz belki çift kafa olur o da belli değil daha Mesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2015, 02:43:19o konuda sanırım birtek benim şüphelerim var birkaç arkadaşım daha çok güzel olacak çok güzel olacak diyorlar.umarım hepinizin beklediği gibi güzel olurda rahatlarım.tamamen alper arkadaşımın kendi zevki olduğu için yaptırıcam.farları iyice temizlicem bu sefer ama rahat duramıyabilirim ve karartırım haberin olsun çok güzel olur dedi diye
yay konusunda nacizane bir önerim olacak. bence 3,5 iyidir. 5 lik yay tamam güzel düşük olur ama konfor azalabilir. birde arabaya 4 kişi binse çamurluğa sürtme yapabilir . bence 3,5 daha tatlı bir görüntü verir hemde konfor kaybı olmaz gibisence Ogün abi?far karartma bencede güzel olur ama mat siyah olsun parlak siyah sırıtıyor birazcık
3.5 yay mi daha cok dusuruyor 5 lik mi
5 candır ogün abi
Sis farları xenon mu?
Ben hiç beğenmedim