0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yananlar park Mesaj Birleştirildi: Ocak 17, 2015, 02:44:12kesinlikle. o işlem ile yay ve lastiği yolda bırakan çok var. Benim kuzen de astra var g kasa biraz basmayi dusunuyorduk ama 3.5 orjinal yaylar da fazla basmaz bence abi.
hadi hayırlısı ama dikkat
ampülün modeli markası ne acaba farın içini doldurmuş çok güzel maaşallah
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 17, 2015, 02:42:51yananlar park Mesaj Birleştirildi: Ocak 17, 2015, 02:44:12kesinlikle. o işlem ile yay ve lastiği yolda bırakan çok var. Benim kuzen de astra var g kasa biraz basmayi dusunuyorduk ama 3.5 orjinal yaylar da fazla basmaz bence abi.basar basmaz değil hersey taktiricaniz ustaya bagli birazda yaya bagli orta duzey konforlu yaylar iyidir
Bilgi icin tesekkurler ogun abi.[emoji4]
sağolun bekliyorum
Hayırlı olsun abi tasarruf devri bitti artık
teşekkür ederim açıkcası paçalıkları seviyorum hiç sökme niyetim yok.sadece tekrar eski görüntüsüne kavuşturucaz. yaza bitmiş olur herhalde şmdi yapmanın anlamı yok diye düşünüyorum.internette satılan toyota ile ilgili stickerları incelemeni tavsiye edebilirim.belki uygun birşeyler bulabilirsin. dıştan niye vida atmış bende çok merakettim.sesi oldukça tok bu arada.bu arada mekanizma egzozda değil.kendimize kablo yolu yaptık arabanın altı çok uygundu.bagajda güzel gizli bir yerde altına eğilen olursada göremez
gözüme çıplak geliyor sökünce kumanda kısmı bagajda vana kısmı zaten egzozun üstünde.çok zor bir soru.o aleti tek başına alamazsın aldınmı 2 tane alcan diğer tarafada koycan. yabancı sitelere baksana bi belki başka şeyler vardır.fenadegil bu ama güzel dururmu kestiremiorum.
@Ogün Cetinkaya (29657) Ogün egzoz yapmışsın, yakışmış güle güle kullan.