0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12 değişiklik istemiyor, yamuk bakıyor abi.
Degisiklik sart ogun abi,seytan durtuyo [emoji1]
değişikliklere devam
farlar ve sislerin aynı anda açık olduğu net foto varmı varsa yolla gelsin
sisler henüz hazır değil onlarda da bi güzellik peşindeyim ama ayar tutmadı şuan onu hazırlamaya çalışıyoruz ;)ama bi hayalet işte çok tatlı olcak inşallah
parkları değiştirmen iyi olmuş sarı çok sırıtırdı
valla önceden niye yapmamışım diye kendime kızdım yani.devamde edicem plakalar yenilencek birdahaki ay sislerde küçük bi sürpriz yapıcam tosunuma yay da yolda Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2014, 02:16:03yolda devam edicem
Çalışmalara devammm abi Eline sağlık
Canlısını göreyim Ogün abi [emoji123][emoji123][emoji123]
Amerikan park bence çok güzel olmuş. Bu arada farlar Xenon'mu yoksa Diamond Vision minvalinden bir şey mi?
kirli hali de bir başkaymış TOB & ALF favorilerimsiniz
tesekkurler ilke devam edicem insallah Allahtanbi mani olmaz ise yeniliklere devam Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2014, 11:42:54daha isi bitmedi bide iyice temizliyelimde fari bidaha sokecez bi de belki karartma sonra gene biseyler ayarlar gosteririm Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2014, 11:45:23tesekkurler enes.xenon istemiyorum ben o yüzden diamond benzeri bir durum yaptık ama daha devam edicez tabiMesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2014, 11:47:23yüreğine sağlık kardeşim. bana ayrı bi yakışıklı geliyor kirli hali calismaya devamedicez daha biraz modern hayata ayak uyduralim dedim