0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peder izin verse 90 lik boru cektiririm ben baca borusu gibi olsun basinda isiniriz bu havalarda
Sen yarın fiyat ve bilgi al bakalım ne olacak.
Subaru tarzı diye tabir edilen tarz artık şahinci apaçi tarzı oldu abi bence biz senle aynı kafadayız. Düz çift çıkışlı hem daha orjinal ve sportif durur hem de içeridekinin apaçi değil de işten anlayan bi adam olduğunu belirtir benim gözümde.Konu karışacak kesin
Abi birisi satiyodu sanki forumdada ilani vardi ama sahibindende gordum ve corolla sayfasinda gormustum satan kisiyi aracini ayni arac ilandaydi
Yay konusunda bilgi sahibi değilim maalesef. Tek bildiğim presletme bakla aldırma gibi işlerin ne kadar zararlı olduğu
zahmet olmaz ise link alabilirmiyim okan.
Pc basina gecince bir arastiriyim abi baya once gormustum satmista olabilir
2002-2007 arası e12 kasalarda spor yay arıyorum.beklediğim fiyatlarda bulamıcam gibibildiğiniz kaliteli 3,5luk(ama gerçekten 3,5 basılabilcek 3,5 diyip havada kalmayacak araba)eicbach dışında başka marka ve fiyat link herşeye açığım.
UFUK abiyle konuştum, konuştuğumuz yaydan getirebilirmiş.Tabii siz telefonlarınızı açmadığınız için bilmiyorsunuz.
http://eibach.lowering-springs.com/Eibach-Toyota-Corolla-E12JE12T-Estate-1.6VVTi-Pro-Kit-E10-82-012-02-22_16995_28_762_4507.jspBen derimki Eibach, hem rahat hem daha iyi tutuş hemde biraz düşer Burdanda anında sipariş imkanı var. Türkiyeye kargosuda var
yananlar far mı park mı kararsız kaldım
Soğuk presin bi zarari olur mu peki?
Yayları farları sinyalleri unut ama yıl dönümlerini sakınnn 06 TOB toplanır da ama seni toplayamayız ogün