0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cikarip macun cekip boyamak lazim anca
Lastikleri buyutmeyi hic dusunmuyorum acikcasi direk 4luk yay düşünüyorum jantlarada bi ayar vericem farlar temizletilip karartilicak bu arada.
kestirmeden spor yay alalım bence ??
o piyasayi iyi takipetmeye caliscam bu aralar firladi gene fiyatlar acayip yaylar icin.o en cok zaman alan is olcak ucuza en iyisini yapmaya caliscam spor yayda.gonlumden birazcik paraya kiyip spor yay almak geciyor
O da aklimda okan ama hem temiz olcak hem toyota corolla olcak hemde 2002 model olcak alan maalesef kisitli bakiyorum cikmada
Ilk dusuncem spor yay almak arkadaslar ama suan mumkun degil cunku fiyat olarak cok pahalilar.ince ince arastirip ucuz fiyatli kaliteli birsey dusurmeye caliscaz ama o surungen tarzi hic ilgi alanim degil.biraz görüntü cogunlukla yol tutusu pesindeyim yeni yilla birlikte biraz fiyatlar duserse cok iyi olcak.suanlik sisler degiscek farlartemizlencek yay arkasindan belkide egsozda degiscek yay enson gibi duruyor
Sisler değişecek derken ampullerimi yoksa komple sisleri mi ?
Ikinciel yay satan biri vardi ona bak istersen abi satilik bolumunu kurcala bi istersen
temizlencek ve ampuller degiscek Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2014, 22:46:36bakarim bi tamamdir
Abi bi face bak ilan attim
Ampul işine bende girmeyi düşünüyorum. Yetersiz geliyor. Yanlız ogün ben detay delisiyim ikisi aynı renk olması lazım Beyaz renk ve uzun ömürlü olacak nerede daha uyguna alırız ? Bizim far ve sislerin tipi ne (h?)Bu arada Tavanla kaputa tekrar kil uyguladım. sonra scratx + srp uyguladım yağmur başladı bıraktım. Hava düzelsinde fk1000p geçicem şuan bile yanmaya başladı fk1000p den sonra fena olucak gibi
Maksat görüntü değil, aydınlatmaysa OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED'leri tavsiye ederim.Farlar H7, sisler HB3.Bizimkilerin kullanım kitapçığında sis farı H10 olarak belirtilmiş. Ben HB3 veya HB4 taktım, sorunsuz çalışıyor.