0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi Enes diyorki, sağ koluna bi künye, serçe parmağa da okkalı bir yüzük takarsan tam olarak o moda uyacak bir araç diyor
Yalnız o yüzüğü taktığımda ben sadece adam dövmeye gidiyorum haberiniz olsun dedim
Adam dövmeye gitmemem içinde bi tesbih lazım
Jantlari (çelik )soba kurumu dökülmüş gibi kirleniyor balata tozu galiba bunun çaresi nedir beklemekmi araç 3500 km de yoksa bir sorunmu bu?
Lastik basınç uyarısından nefret ediyorum. 4-5 gün kullanmayınca arabayı yanıyor hemen ve her cumartesi abone oldum benzincinin hava basma makinasına. Ha bir de stepneye de hava basacakmışız. Bu hafta yine gideceğim servise ve söküp lastikleri sensörlere bir daha baksınlar.
Bu sensörler de baş ağrısı olmaya başladı öyle anlaşılıyor iyi ki bende yok. Benim araç yattığından arabanın lastik basınçları ciddi düşüyor sensör olsa bir de onunla uğraşacaktım
inci beyazından başka rengin yakışmaması, piyasada hiç farklı rengini görmedim neden acaba
merhaba öncelikle corollanız hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. bi de yakın zamanda yeni yaris aldık, cool+skypack paket, farşar mercekli bizde. neden corolladan esirgemişler mercekli farı anlamadım. bizde de kaput amörtisörü yok ama benim kendi aracımda (volvo c30 2100 1.6d r design) kaput amörtisörü var mesela güzel bi özellik. koysalar canları çıkmaz ama işte müşteriyi bi üst segmente itelemek için yapıyorlar hep bunu.
1.4D advance otomatik e 1 yıldır sahibim farkına vardığım kadarıylar artıları ve parantez içindede eksileri:Artılar (*Eksiler):-Mükemmel dış tasarım *(çağ öncesi iç tasarım)-Konforlu yormayan sürüş ve sessiz motor*(Düşük yalıtım seviyesi, rüzgar sesi)-Düşük yakıt tüketimi (*100km hızı geçince bariz artması)-Ne yapmak istediğinizi tam anlıyan ve manuel kullanımda itaatkar şanzıman (*rakiplerine göre sarsıntılı ve kasıntılı vites geçişleri)-Yerinde sürüş dinamikleri ve yüksek hızlarda bile güven veren şasi (*aracın altının sürtmesine sebeb veren süspansiyon)-Elektrik desteği yerinde kararında sertleşen direksiyon -Güçlü Frenler (*uygulanan kuvvetle orantısız tepki veren gereksiz bir sertliği olan tedirgin eden fren pedalı)-Fazlasıyla geniş ve kullanışlı iç yaşam alanı (*lekesiz tutmanın imkansız olduğu bej renk döşeme)-Güçlü uzun farlar (*en yüksek konumda bile zayıf kalan kısa farlar ve varlığı ile yokluğu belli olmayan ön sis farı)-Dizel olmasına rağmen güzel devirlenen hevesli spor mod ve F1 kulakçıklar (* hız sabitliyicinin opsiyon olarak bile sunulmaması) -Dayanıklı uzun ömürlü parçalar. (*bir çok araçta standart olup bizde olmayan ufak tefek şeyler , davlumbaz, ışıksız cam açma düğmeleri ayna ve camları kumandadan kapama modülü gibi)-Toyota olması (*ve fazla pahalı olması)...
Söktürme imkanı var mı bu sensörleri? Ve söktürünce gösterge ışığını yok etme imkanı da var mı?
Bir eksi daha .Bugün hava yağışlıydı, klimayı kapattığımda arka ve arka yan camlar müthiş buğu yapıyor. Sinir oldum. Şehir içinde hava kirli olduğundan klimayı kapalı dolaşımda tutuyorum. Farkındayım ama önceki corollamda sorun olmuyordu bu. Bir eksi de aracın orijinal paspası şöför tarafının, pedalların hemen önünde bitiyor. Özellikle gaz pedalının altına toz, dökülüyor. Şunu 4-5 cm uzun yapsalarmış ya. Bugün oraya 15-20 cm'lik bir halı kumaş parçası yerleştirdim. Katlanmaması için pedalların bittiği yeri geçmesini sağladım. Rahat olmazsa çok daha ince bir şeffaf malzeme ile destekleyeceğim.