0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şahsi fikrimdir; benzinli motorlarda kaput yalitimina gerek yok. Kaput yalitimi motor sesinin dışardan duyulmasini engeller. Dizel motorlar daha sesli calisacağindan kaput yalıtımı gereklidir. Motor sesinin içeriye gelmesini engelleyen kabin ve motor kompartımanı arasındaki yalitim malzemesidir.
Bu da aslında güzel bir fikir. Ama ne bileyim göz arıyor ister istemez. Gerçi çok da sorun yaratmıyor.
kesinlikle katılıyorum... dizele gerekiyor ama benzine pek de ihtiyaç yok...ha olsaydı olur muydu? gayet iyi olurdu o ayrı sorun yok bence de...yalıtım yine de gayet iyi...selamlar...
Benim bildiğim ise, motor sıcaklığının kaput boyasına zarar vermemesi için yalıtım malzemesi kullanıldığı... Bu rumda ekstra olarak alıp taktırmamız mı gerekiyor
hareket halinde kapıların kilitlenmemesi büyük eksiklik. Bir önce ki arabam 2005 model Renault Symbol arabam da bu özellike vardı. İstersem devre dışı bırakabiliyordum ve kapılıar kilitlenmiyordu. Ama ben aktif etmiştim ve hareket ettikten yaklaşık bir 10 saniye sonra kapılar kilitleniyordu. Bu özellik Corolla'da yok. Eskisine alıştığım için aklıma gelince kilitliyorum. Ama 4 camı da kilitleme özelliğini sevdim. Birde şu ışıksız ve simsiyah cam düğmeleri için öğlen beyaz point şeklinde sticker aldım. Tüm butonlara yapıştıracağım onu ki belli olsun. Bakalım nasıl duracak, kötü durursa çıkarırım.
Bende fosforlu ince şerit bant aldım onlarla deneyeceğim. Nelerle uğraşıyoruz.
All auto fonksiyonu ve ışık olayı yeni corollada gerçekten çok kötü bişey. Arabamı bir kere daha sevdim. Premium versiyonu premium gibi hissettiren tek şey koltuk döşemeleri. Başka da bişey yok premium adını hak edecek
Eski Auris'in vites konsolu Civic Type-R gibi. Ayrica dolmuşcu usulü kullanma çok uygun. [emoji4]
Ne demeye çalışıyosun açık konuş benimle Enes
Ama type-r degil
eksileri cam düğmelerinde ışık olmaması.arka camın buharlanma sorunu (şahsi fikrim) multimediadan video izlenememesi linea da bile var.